Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is magányosan tölti a szilvesztert? (16/L)
Figyelt kérdés
Hívtak diszkóba, de nem vagyok kimondott bulizós csaj, az ottani zenéknek nem igazán érzem a ritmusát sem, a társaságba sem illek.2014. dec. 26. 23:42
1/25 anonim válasza:
Én is itthon leszek, ne aggódj..Ha bp-i vagy talizzunk :D
3/25 anonim válasza:
Gyerí hozzám, van még hely a fotelben, majd üsz az ölembe! Itt szól a muzsikaszó, gyerí, gyerí!
4/25 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy vagyok én is. Inkább itthon maradok de nem megyek annyi "swag" közé. 17/f
6/25 anonim válasza:
A barátaimmal leszek, de igen, magányos, üres, tipikusan szar lesz. Szívesen itthonmaradnék, de nincs kedvem még több embert megsérteni, szóval elmegyek. Megértelek, szóval pacsi! :) (17F)
7/25 anonim válasza:
soha nem töltöttem egyedül,és szanaszét!
egy évben egyszer kibírhatnád.
8/25 anonim válasza:
Nem leszel magányos mi gondolunk rád itt a gykn, és én is egyedül leszek:(
9/25 anonim válasza:
Én hagyományosan CODozni fogok öcsémel és haverommal. Már 4éves hagyomány, vagyis idén már 5. :D
10/25 anonim válasza:
Csaj terén most egyedül jaja, ha csak nem Szilveszerkor üt be a ménkő megint :D Amúgy haverokkal leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!