Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet olyankor tenni, ha nem ír?
Figyelt kérdés
Ő kezdett ki velem,mármint a srác. Most meg nem ír áááá én megbolondulok,de én mégse írhatok neki. Hogyan lehet ezt túlélni kb semmit se tudok csinálni csak nyűglődök napok óta. Nem tudom eldönteni mik a szándékai tegnap még írt ma meg nem pedig holnap elvileg taliznánk. Jaj most mi lesz :(2014. dec. 26. 22:11
12/26 anonim válasza:
Hívd fel! Gyors kommunikáció! Legalább megtudod mivan.
13/26 A kérdező kommentje:
és mit mondjak?:((
2014. dec. 26. 22:21
14/26 anonim válasza:
te, esetleg ne találkozzak helyetted vele? erőltesd már meg magad. hány éves vagy, 13?
15/26 anonim válasza:
nyugisabban próbáld kezelni. egyébként tudom,milyen ez :D . én is sokszor "túlpörögtem" azt,amit nem kellett volna.
Szerintem is várj, fogd fel lazán , ha akar valamit,hidd el,keresni fog :)
Nyilván van az a pont,h meddig érdemes várni. a te esetedben ,lehet ez a holnapi nap is,merthogy talit beszéltetek meg ,és akkor simán rákérdezhetsz erre .
16/26 A kérdező kommentje:
igen túl vagyok pörögve,azért vagyok szerencsétlen úgy érzem nem kellek senkinek :(
2014. dec. 26. 22:25
17/26 anonim válasza:
Hát igen csak szedje össze magát, hogy olyat tudjon hazudni ami hihető!
1 nap alatt nem tud (vagy akar!) életjelet adni magáról? Duma!
18/26 anonim válasza:
Na jólvan! Vedd fel azt a telefont és hívd fel az iskolafáját neki! mond meg neki, hogy szia, tudni szeretném, hogy akkor találkozunk vagy sem, most azonnal és ne mond h maajd megmondod meg kiderül.
Ha nem tudja akkor bazzzd rá a telót.
19/26 A kérdező kommentje:
ez a beszéd de még gyűjtök erőt meg pénzt,mert nincs pénz a telefonomon :DDD
2014. dec. 26. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!