Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassam fel? Pasik pls adnátok tanácsot egy tapasztalatlan 18 éves lánynak?
Csók közben simogasd a hátát, túrj a hajába, ha egymás mellett feküdtök és konkrétabban rátérnél a lényegre a combja belsejét. Körülbelül ugyanazok az erogén zónák leszámítva a melleket mint nálad. Csak nyugodtan, tapasztald meg mi jó nektek!:) Utána a csókokkal is haladhatsz a nyaka irányába.
De nem teljesen értem kérdésed, meddig akarsz elmenni? Ha hozzábújsz, átkarolod, szinte bárhol simogatod romantikus lesz, a fentebb leírtak inkább erotikusak, nem tudom mi a célod;)
Erre lepontoz.
Dat nőszemély.
Akkor szídd le .
Ennyire idióták a mai fiatalok?
Vesd magad az ölébe, de szemben ülj vele! Öleld át szorosan, nyomd a testéhez a melledet, csókold hosszan, forrón, és közbe ringasd a csípődet a combján/farkán. Csókold a nyakát is, súgd a fülébe, hogy szereted, stb. Ennyire ne legyél már fantáziátlan, könyörgöm!
Az első alkalom, mivel azt írtad tapasztalatlan vagy, ezért úgyse lesz tökéletes. Nem azt mondom, nem lesz jó, csak nem lesz tökéletes. Bízzad ezt a saját fantáziádra, de az előttem szólóak írtak jókat.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!