Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok terhes, de még mindig késik. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Közel két hónapja feküdtem le a barátommal, és vesztettem el a szüzességemet is. Évek óta rendszertelen volt a menzeszem, két-három hetente megjött, de volt, hogy még sűrűbben, de augusztusban beállt, körülbelül percre pontosan 28 napra. Amióta lefeküdtünk, már másodszor kéne, hogy megjöjjön, de legutóbb is késett pár napot és most már egy hetet, és nem érzem, hogy megjönne. Tegnap reggel hányingerem volt, ezért csináltunk egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Mi lehet a baj? Mi van, ha egyáltalán nem jön meg többet?
tinikorban még változik, de ha hányingered is volt, jobb félni mint megijedni szóval irány a nőgyógyász
2010. febr. 3. 16:29
2/15 anonim válasza:
h védekeztetek?
2010. febr. 3. 16:35
3/15 anonim válasza:
Nekem mindig késik 3-4 napot pedig már 19 éves vagyok. Tök természetes majd megjön ne aggódj.
2010. febr. 3. 16:58
4/15 anonim válasza:
Ne félj! Az első szexuális együttlét után kicsit rendszertelenné válhat a menstruációd. Ami miatt késhet az az, hogy idegeskedsz. Az nagyon sokat rátesz arra, hogy késsen a mesid! A biztonság kedvéért vegyél még egy tesztet, és nyugodj meg. Bár, ha már 2 hónapja terhes vagy, azt azért érezned kéne már sztem.
Minden jót! :) (L/18)
2010. febr. 3. 17:03
5/15 anonim válasza:
na jó, de ha pl. megszakitással " védekeztek ", akkor nem az idegesség miatt késik. :S
2010. febr. 3. 17:04
6/15 anonim válasza:
Amit most mondok, csak tanulság képpen írom le, nem szeretném, ha most bárki is rámförmedne!
Március 22-én lesz 2 éve, hogy elvesztettem a szüzességem és kalandoztam, mert tetszett a dolog. Megismertem egy fiút, akivel 1 éve együtt vagyok, nem járunk csak szexkapcsi és soha nem védekezünk, csak megszakításossal.
Egy jó párszor megijedtem... de sosem lett baj (kopp-kopp). Viszont a legutóbbinál megfogadtam, hogy oké, elég volt.. mostantól védekezünk.
Szerintem nála sincs baj, mindenesetre legközelebb védekezzen, ha nem azt tette!
:)
2010. febr. 3. 17:11
7/15 A kérdező kommentje:
dede, védekezünk. természetesen kotonnal. ... szóval, ez nem para. viszont lelkileg is ki vagyok valamiért, nem tudom, miért. lehet ennek köze hozzá? Amúgy köszi a segítségeket. ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!