Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Végleg elkeseredett, a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végleg elkeseredett, a női nemet meggyűlölt férfitársaim, lenne kedvetek privátban pár szót váltani?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg!

2014. dec. 26. 10:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

egész gyenge ez a nőgyűlölő topik:)

privátban jobban pörög?

vannak ilyen nők meg olyan nők, és mindenkinek nehéz közel kerülnie valaki máshoz, függetlenül attól, hogy bugyit vagy gatyát hord. fel a fejjel.

N

2014. dec. 27. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Légyszi valaki mesélje el nekem is, hogy kinek mi baja van. Nagyon kíváncsi vagyok ki miért nem tud nőt szerezni, miért gyűlöli őket, stb... ?
2014. dec. 28. 01:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerezni a könnyebb dolog. Megtartani ma már szinte lehetetlen. Részemről ez az amiből elegem lett.
2014. dec. 28. 11:44
 14/19 anonim ***** válasza:
hogyhogy ma már?
2014. dec. 28. 13:25
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is elegem van belőlük. Az összesből. Mindegyikből. Alapból. Mindig siránkoznak valamiért de valójában pont az ellentétjére hajtanak.

Mindenhol azt hajtják, hogy nekik megértő, kedves, hűséges férfi kell, de valójában ha ilyen vagy esélyed sincs. Plusz ha még jóképű is vagy, el is áshatod magad.

Legyünk tárgyilagosak, a legtöbb nőnek bunkó, paraszt férfi kell, ma ez a divat náluk.

Ezért van az, hogy a "jó fiú" egyiküknek sem kell, mert unalmasnak, szánalmasnak tartják őket, és ezért van az, hogy mindig vissza mennek a bunkó személyiségű férfiakhoz, akik állandóan kihasználják, megcsalják őket.

Ha a facebook-on a "szőke hercegről" álmodnak ezekkel az idézetes, csillogós képekkel, a valóságban hótziher, hogy egy taj paraszt, elhízott, a pólója nyakával derekáig érő réti négerrel fogod látni másnap a pláza előtt.

Mindig őket fogják választani, és mindig vissza fognak menni hozzájuk ötvenedjére is, ezt jegyezd meg.

Én a "jó fiú" kategóriába tartozom, és a kutyának sem kellek, ahogy az ismeretségi körömben lévő hasonló személyiségű férfiak sem kellenek egy nőnek sem.

Néhányuknak már megadatott a lehetőség, hogy kiköltözzenek külföldre, és akár hiszed, akár sem, ők nemcsak a jobb megélhetés, jobb munkalehetőség miatt mentek ki, hanem a nők miatt is. Ugyanis ez a cél is ott volt előttük. Mert néhol azért nem ilyen elcseszett felfogások vannak a nők körében, és tényleg nem minden nő egyforma, fontos az adott kontinens, ország kultúrája is.

Ezt azért nekünk is el kell ismernünk.

Legyünk tárgyilagosak, kis hazánkban a magyar nők pozitív példaként a külsejükkel, vagyis a szépségükkel tűnnek csak ki, semmi mással. A párválasztási szokásaik egy katasztrófa, de azt is mondhatnám, hogy bizonyos részleteiben természetellenes gondolkodásúak.

Nagyjából két lehetőséged van, ha a későbbiekben mégis mennél a nők után:

1. Ha van lehetőséged, például ha van külföldi ismeretséged, utazz ki külföldre, például Ázsiába, ahol mások a szokások, sokkal könnyebben találnak párt a magunk fajták is. Okként persze vastagon ide értendő a munkalehetőség, megélhetés is természetesen.

2. Ha nincs lehetőséged kimenni, s itt kényszerülsz maradni, akkor legalább várd meg a 30 éves kort, ott néhányan már a "jó fiút" válasszák, onnan fentebb természetesen még jobban nőnek az esélyeid.

Megmondom őszintén, nekem az elsőre jelenleg nincs lehetőségem, a másodikban meg csak nagyon minimálisan hiszek, és egy jó ideje a negatív tapasztalataim miatt amúgy is megváltoztam, "rosszabb" ember lettem, már azt sem nagyon lennék képes elhinni ha egy lány tényleg közeledne hozzám, szerintem el is hajtanám.

Régebben bármit megtettem volna azért, hogy legyen egy aranyos, kedves barátnőm, de már ez sem igazán érdekel, inkább elvagyok a magam kis világában és most inkább Slipknot-ot hallgatok, minthogy rohangáljak utánuk.

De már megbékéltem azzal, hogy egyedül fogok meghalni, soha nem lenne és nem lesz egy lány/nő sem a Földön aki tényleg, őszintén szeretne engem.

Ezzel meg kell békélni, és el kell fogadni, nincs értelme emiatt lázadni.

Az sokkal nagyobb probléma ha ezt valaki nem fogadja el, és emiatt önmagát emészti fel.

24/F

2015. jan. 17. 23:08
 16/19 anonim ***** válasza:
# 15: minden szavaddal egyetértek. Respect!
2015. ápr. 5. 17:19
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

még nem gyűlölöm őket, pedig nem vagyok már tini, és nemrég véget ért egy hosszú kapcsolatom is.

vajon hány éves koromra leszek ennyire besavanyodva, mint a "női nemet meggyűlölt férfitársaim"? :)

2015. ápr. 5. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:
# 17: Sok sikert kívánok néked! Tényleg. :)
2015. ápr. 5. 17:25
 19/19 anonim ***** válasza:
33%
15os, az miert nem opcio hogy te valtozz meg, olyanna amilyen szted kell a noknek? :)
2015. ápr. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!