Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy baj, ha ennyire széles a csípőm?
2014. dec. 25. 22:19
11/18 anonim válasza:
Nem értem miért csúfolnak érte... Olyan JLo-s.
Másban is hasonlítasz a képen látható nőre?
Nekem volt egy barátnőm, aki fenékre hízott, de melle nem volt és keskeny volt a válla is. Az egész nő egy háromszöget rajzolt ki, idomtalan volt szegény. Na őt sokat csúfolták a fiúk ezért:(
12/18 aladar12 válasza:
hát ha széles a csípőd de a derekad nem, akkor az király.
13/18 anonim válasza:
jobb lett volna, ha saját magadról teszel képet. ha tényleg így néznél ki, biztos vagyok benne, hogy SENKI nem csúfolna, mivel ez a nő jól néz ki.
14/18 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy csúfolódnak veled? Ez még az óviban vagy az alsóban volt divat... :D
ne aggódj később irigykedni fognak rád ha tényleg ilyen alakod van ;)
Nagyon jó, igazi nőies alak és bejövős, ha van fenék is hmm... álom csajszi :D
18f
15/18 anonim válasza:
Magadról esetleg kép amin látszik a csípőd?
17/18 anonim válasza:
hol csúfolnak, az óvodában? majd ha odáig lesznek érted a férfiak akkor csak mosolyogni fogsz ezen. a képen egy jó alakú nő van!
18/18 anonim válasza:
nőies és legalább a szülésnél sem lesz gondod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!