Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sperma látszik UV fényben?
9es, roncsolja az UV a dnst, de nem mindegyik uv:
A látható fény tartománya kb. 400-tól 700 nm-ig tart, az ultraibolya sugárzás tartománya 100 és 400 nm között van. A 280 nm alatti tartományt germicid hullámhossznak nevezik, és ez használható baktériumok és vírusok elpusztítására.
Én vettem 400nm-es LED-et, és kifényesedik minden.
A savanyúságos tányérom, a másikon az odaszáradt mustár, a gép asztalon az egér előtt, meg a gombon a zsír, a billentyűzeten inkább a gombok közti részen a por, néhány folt a banánhéjon, száradt cucc a padlón, fehérpenész a sajton, az nagyon, régi apró morzsák, joghurtos, vagdalthúsos, májas doboz belseje. Nem hiszem, hogy ez mind az én művem. :D
Tudtok ajánlani olyan UV lámpát amivel biztosan látszódik a sperma/előváladék esetleg a hüvely váladék.
Vettem aliexpressről, de az csak a valóban fehér cérna szálakat vagy rikító dolgokat mutatja. Egyéb testi váladékot szinte egyáltalán nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!