Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért tetszik jobban a felgumizott haj, mint a kiengedett?
Hát nem tudom hogy miből következtettél erre, de énnekem kifejezetten jobban tetszik ha egy lánynak ki van engedve a haja.
21/f
Neked miért tetszik jobban a rövid haj, mint a hosszú? A kék szem, mint a barna? A kis orr, mint a nagy? Mert esztétikailag jobbnak találod, azért.
Nem elég, hogy hülyeséget kérdezel, még általánosítasz is... Boldog Karácsonyt.
Alapból egyénfüggő.
Egyrészt ÉN például nem szeretem az összefogott/befont/felgumizott hajat, amikor csak tudom megkérem páromat, hogy engedje ki a haját.
Másrészt, függ a személy arcától is, van akinek jól tud állni, van akinek totál torz feje lesz tőle, mert egyszerűen nem áll neki jól.
Ez főleg igaz, azokra a fodrász által készített vackokra amit frizurának mernek hívni egyesek, mert a divatlapban jól nézett ki, csak ott éppen a nő is totál más volt...
Bocsánat az általánosításért. Nem tudtam, hogy ez hülye kérdésnek számít!
Csak kíváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!