Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem helyes pasiként esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem helyes pasiként esélyem sincs, hogy olyasvalakivel legyek, aki tényleg tetszik?

Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 22:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nincsen sajnos...

Én is hasonlóan gondolom,de még csak esélyt sem kapok arra,hogy egyáltalán megismerjenek,mindegyik csak a külsőt nézte...szóval ha valaki nem jóképű,hiába van bármilyen ötszáz pozitív tulajdonsága,ha meg sem akarják ismerni...ez a valóság.

2014. dec. 23. 22:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Csövi! :)

De rég jártam erre...

Van esélyed. Én a 192 centimhez csak 62-3 kiló vagyok, vékony, mint az állat, nem szép látvány. Valamelyest összenől a szemöldököm(jó, ez ellen tenni szoktam), hülyén szakállasodok, görbe orrom van.. magas a homlokom..

Na, nem sorolom a dolgokat, de tény, hogy külsőre közelében sem vagyok az átlag női ideálnak...

Ennek ellenére nem egy olyan barátnőm volt már, akire a férfitársadalom 95%-a csorgatja a nyálát. (hanem négy, de ez mellékes)

Szóval igen, sokat számít a külső, de a magabiztosság, humor, törődés megfelelő mértéke könnyedén leveszi a lányokat a lábukról.

(és félreértés ne essék, nem vagyok olyan, aki minden lányt fel akar szedni, 16 éves korom óta hét tetszett annyira, hogy kapcsolatot akarjak velük, ebből hat jött össze.)

22f

2014. dec. 23. 22:41
 13/20 anonim válasza:
Tehetsz érte hogy valamilyen szinten 'helyes pasi' légy, kezd el sportolni, újíts magadon (öltözet, hajstílus) és folytasd az ismerkedést, hátha egy lánynak felfogsz tűnni aki neked is tetszik.
2014. dec. 23. 23:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem helyesként igen. De nekem szörnyen rondaként még arra sincsen esélyem, hogy bármilyen nőnemű lény akár randira eljöjjön velem. Amiket itt írnak, sport meg miegymás az pl. semmit sem ér, ha az ember olyan ocsmány, mint én. Tudom, próbáltam.
2014. dec. 24. 08:58
 15/20 anonim válasza:
Csak azért nem ér semmit mert ez a felfogásod h csúnya vagy, ezért nincs kitartásod 1 sport mellett. De engem érdekelne h pontosan mit takar az a szörnyen ronda kifejezés? Nincs lábad? Megégett az arcod? Szőrös az egész fejed? nem tudom elképzelni
2014. dec. 24. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
9. vagyok. Úgy értem, hogy a szépség relatív. Az ember általában olyan párt választ vagy néz ki magának, aki vele egy "kaliber". Általában a komoly vagy életre szóló kapcsolatokban a két fél hasonlít is egymásra. Tehát te a "nem helyes pasi" kategóriába helyezted magad, így ennek megfelelően keresel párt magadnak.
2014. dec. 24. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:
A szepseg elegge viszonylagos. En pl. Nem vagyok szep megis nyertem mar dijjat szepsegversenyen. (A kecskemet vittem kecskeszepsegversenyre. Az allat nem nyert semmit, de en kaptam egy kulondijjat.)
2014. dec. 25. 13:38
 18/20 A kérdező kommentje:
:DDD utolsó legalább megmosolyogtattál
2014. dec. 25. 16:01
 19/20 anonim válasza:

Nem a plázaku**ákra kell menni!

Ha pedig tetszik valaki, érezteted vele, és próbálkozol nála, kiderül hogy ő akar e majd tőled valamit vagy ne!

Szerintem én sem vagyok helyes, mégis van barátnőm!

Valamelyik írta hogy változtass a kinézeteden, pl hajviselet, öltözet! Meg ne próbáld!

Ha már van egy egyéniséged, akkor azt ne vigye el a divat, csak mert a legtöbb lánynak az jön be!

(Összenőtt szemöldök, "igénytelenség", több napos ruhákban járok[nadrágot ritkán cserélek, nem azért mert nincs, hanem mert minek?], egyetlen egy divat ruhadarabom sincs, amilyen hajam jelenleg van, olyat még a városban sem láttam, lusta vagyok, meg ha tudni szeretnél még valamit, azt megoldhatjuk :D )

Szóval, a szerelem, a vonzerő, és hogy összejön e két ember, az nem azon múlik, hogy melyikőtök hogyan néz ki, stb! :)

2015. jan. 13. 23:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi az a plázakutya?
2015. jan. 14. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!