Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nyavajás, hölgyeim?!
Egyre több az ilyen kérdés: "Vajon így is lesz pasim?", "Van akinek ez még nem túl kövér?", "Ilyen testtel nincs esélyem egy normális párkapcsolatra?"....
Mit kell hisztizni?
175 cm vágyok és 100 kg. Világéletemben kövér voltam. Mégis van vőlegényem, akinek tőlem áll fel, aki engem szeret, akinek én tetszem.
De a legjobb barátnőm (170 cm, 50 kg) évek óta párkapcsolat nélkül él.
R****tul nem azon fog múlni. Akinél meg azon múlna, az nem lenne normális kapcsolat...
Ha nem tetszik hogy dagi vagy, akkor fogyózz, ha meg nem akarsz akkor fogadd el magad így. De most már tényleg nagyon elegem kezd lenni ebből a sok badarságból...
Nagy arc vagy csajszi! :D
De sajna nem mindünknek van annyi önbizalma ,hogy elfogadja magát úgy ahogy van.akinek van önbizalma,az más felé is könnyebben nyit,így könyebben lesz párkapcsolata,mint a vékonyabb nőknek,akik meg el nem tudják hinni magukról,hogy jó nők,és inkább elmenekülnek a lehetőségektől.
Te mindenesetre példaképem vagy.nagyon jó a dolgokhoz való hozzáállásod!csak így tovább! :D
20/L
"175 cm vágyok és 100 kg"
meg r****tul nem azon fog múlni.
az, végre egy igazi nő, pacsi...
Ha egy szegedi börtönben lévő férfi rab írta volna ezt, azt mondom oké.
Néhány "nőnek" elég téves elképzelése van arról, milyennek kéne lenni egy igazi nőnek valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!