Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác fehérneműs képeket kér tőlem. Szerintetek mit tegyek?
Van egy srác, akivel épphogy elkezdtünk járni, szex még nem volt, nem vagyok az a fajta, de ő ilyen típusú képeket kér. Mikor közlöm vele, hogy nem akarom, mert egyszerűen nem engedi az értékrendem, meg az elveim, akkor mindig kiforgatja a szavaim, és úgy szerkeszti a helyzetet, hogy nekem legyen lelkiismeret furdalásom. Ez csak szerintem nem normális? Vagy velem van a hiba, és valóban én vagyok túl prűd és nem haladok a korral? (Bár véleményem szerint nem az aktuális trendektől függ az ilyesmi.)
23/L
küldj neki képeket a fehérneműidről. az végül is fehérneműs kép.
forgasd ki te is a szavait!!!!!
Ha nem érti meg, akkor ez van. Ne engedj azért mert erőszakoskodik, vagy szándékosan bűntudatot kelt.
Ha szeretne megértene..
Ha neked ez nem fér bele, akkor ne küldj. Az meg elég hülye húzás tőle, hogy így reagál rá. Nem kellene erőltetnie.
Én sem küldenék ebben a helyzetben.
# 8
Szerinted a google képkereső mire való ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!