Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszteri buliba fektessek reményt?
18 éves lány vagyok, nyilván tapasztalatlan még, egy fél évig tartó "kapcsolatom " volt.
Szeretnék ismerkedni srácokkal , és szeretnék valakit,akivel lehet közös jövőm...
Mostanában inkább csak itthon voltam,tanultam,semmi kimozdulás...Netes ismerkedés volt egy kettő,de nem tudtam eljutni a randiig,mert nem igazán preferálom az olyan ismerkedést....
Jövőhéten egy elitebb szilveszteri buliba megyek ,ahol várhatóan értelmesebb fiúk is lesznek és nagyon várom már, h ott legyek.
Szerintetek felesleges ekkora reményt táplálni,és csak én gondolom ezt túl?
Ne gondold túl! Természetesen egy nagyon jó lehetőség ismerkedni, de egyáltalán nem biztos, hogy jobban bejön mint az internetes levelezések.
Gondolj bele, adott mondjuk 10-től egy 6-7 óra, ahol ha "elit" buli is isznak. Nem tudom hány száz fővel, de teljesen lényegtelen is, ennyi idő alatt kb 1 szimpatikus pasival lesz időd ismerkedni, aki a legjobbat fogja magából mutatni egész este. Elcsattan egy csók, és:
- Keresni fog holnap?
- A buli után vinne is fel magához mert szexelni akart csak?
- Kiderül van barátnője
- Megismered jobban és nem szimpatikus, ....
Ezernyi más apróság. Érezd jól magad, próbálj meg több sráccal dumálni, de ne gondolkodd túl, vedd lazán.
Ha kapcsolatra vágysz, akkor ne a szilveszteri buliba fektesd a reményed. Dugni vágyó részegekkel összejöhetsz 1 éjszakára, másra ne számíts.
Ha kapcsolatra vágysz 1 személlyel randizz, és csak célirányosan vele találkozz.
A legeslegjobban úgy járnál, ha egy ismerősöd mutatna be egy olyan barátjának akit ismer és nagyjából ismeri az elvárásaid férfi ügyben.
Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor az idő az úr és hogy mennyire ismered meg alatta. Persze rengeteg a jó színész manapság, látod mennyi hülye szappanopera megy a televízióban is. Van honnan lesni a fortélyokat.
huha, hát volt eset,hogy barátnőim ismerősei próbáltak megismerni,de általában olyanok,akik nem komoly kapcsolatot akarnak,és csak egy lettem volna a sok közül...szóval ilyenek voltak.
Tudom,az idő az úr, türelem,türelem , tudom én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!