Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, hogy valaki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, hogy valaki hogy tudja használni sex közben?

Figyelt kérdés
mármint, nem értem világosítsatok fel kérlek amikor azt mondja valaki, hogy nem a méret a lényeg, hanem hogy hogyan tudod használni akkor mire értik? ugyanis nem csak egyféleképpen lehet használni, ki és be :D gyorsabban vagy lassabban? (esküszöm komoly kérdés)
2014. dec. 22. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen. Be-ki. Ki-be. Fel-le. Le-fel. Haránt mozgások is előfordulhatnak.

És ezeket lehet bonyolítani a sebességgel.

Be gyorsan - ki lassan, be lassan - ki gyorsan... és így tovább.

Istenem! :D

2014. dec. 22. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
XDDDDDD köszönöm a válasz, nem hiszem el hogy megkérdeztem
2014. dec. 22. 19:25
 3/4 To7ka ***** válasza:
Mivel elvileg a hüvely méretéből adódóan (8-10cm, csak neked rákerestem!:D) kisebb szerszámmal is megfelelő élvezeteket lehet nyújtani (bár kicsit meredeken hangzik), így mondhatják rá, hogy csak használni kell jól. Ami aligha konkrétan a farkad használatát jelenti!:D Inkább, hogy milyen pózokban, közben mit tudsz még csinálni(kezeddel száddal vagy lábaddal(?!)), csípőmunkán, meddig bírja, milyen gyorsan/lassan, etc..
2014. dec. 22. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csak a hímtagnak a hüvelybe töfködéséről van szó, hanem az egész lényről. A nők szeretik az egész lényeket. Van aki az űrlényeket. Szóval ha te csak egy farok vagy akkor számít a méret, de ha nem vagy űrlény akkor legyél jó az ágyban. Meg kedves, és jó erős.
2014. dec. 22. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!