Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ♀ Miért lehetetlen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

♀ Miért lehetetlen már 2014-ben Magyarországon értelmesebb lányokat találni? ♂

Figyelt kérdés

2014. dec. 22. 16:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

7-es, valószínűleg igazad van, erre nem gondoltam, hogy elbutulnak.

De ezt én is látom, hogy a ronda, buta lányoknak is csapják a szelet... Csak azt nem értem, hogy a nőknek nincs belső igényük? Nem zavarja őket, hogy már tizenévesen úgy el van hanyagolva mint egy 40es nő?

8-as, az a baj, hogy én ha nem akarom akkor is találok könnyen értelmesebb fiúkat. Igaz tény, hogy nem éppen értelmesek és igényesek ők sem, nekik is vannak minőségi problémáik, de sokkal könnyebb.

2014. dec. 22. 17:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi lennék. Nemrég let vége egy hosszú kapcsolatomnak, azóta (kb 4-5 hónap) egyszerűen nem találok egy valamire való nőt.

22/F

2014. dec. 22. 17:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert nincsenek. Na jó, van egy-két kivétel, de ők mind több éves, boldog kapcsolatban élnek.
2014. dec. 22. 17:23
 14/20 anonim ***** válasza:

Sokszor hallottam,illetve olvastam,hogy nem kell keresni,jön magától..Lehet pont azért nem találtok/ találunk senkit,mert túlságosan is szeretnénk...

Mondjuk ha belegondolok akkor nálam ez így volt..soha nem kerestem,csak jött magától :)

Az tényleg igaz valamilyen szinten,hogy akik normálisabbak azoknak tuti van párkapcsolatuk,vagy éppen nem akarnak kapcsolatot stb..

2014. dec. 22. 17:36
 15/20 anonim válasza:

Rossz helyen keresed, vagy nem tudom. Mert vannak még. Vagyunk még sokan... :D

Bár nem mindegy, milyen korosztályra gondolsz az is igaz.

De azért rosszul esik, hogy leírják az egész női nemet az idióták miatt, általánosítanak, pedig itt vagyunk mi is... :(

2014. dec. 22. 18:03
 16/20 anonim válasza:
itt vagyok :) :D
2014. dec. 22. 18:10
 17/20 EffyStonem96 ***** válasza:

Ne általánosíts ennyire, járj inkább nyitott szemmel :)

Ahogy látom, nem vagyok egyedül ebben a kategóriában :D Úgyhogy ne add fel, hajrá! :)

2014. dec. 22. 18:17
 18/20 A kérdező kommentje:

12-es igen erre gondolok én is, nem hogy jót, hanem egyszerűen olyat sem, aki kicsit is érdekes lenne, hogy szóba álljak vele. Általában a legtöbb külsőre is nagyon igénytelen, de van hogy 1-2 szó vagy mondat után megbánom.

Jó, tudom, hogy itt minden lány saját maga szerint ilyen, de nyilván én másképp látom...

2014. dec. 22. 20:21
 19/20 anonim ***** válasza:
hidd el vannak még olyan srácok csak a népesség 1,5 % olyan mint én elvileg :/ de hidd el nem te vagy beteg csak sokan nem elég kultúráltak ahhoz hogy megértsék.
2015. jan. 19. 17:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert már 2015! :D Amúgy van sok. :))
2015. jan. 19. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!