Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátnőm?

Figyelt kérdés

Már bő 2hónapja együtt vagyunk, és egyszerűen nem mer feljönni hozzánk, arra gondolok hogy fél hogy mi lesz.

Szüleivel beszéltem már pár szót, de ha arra kerül a sor hogy szívesen beszélgetnék még velünk, esetleg mennyünk be hozzájuk a házba, akkor tereli a témát. Miért?

2014. dec. 22. 15:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szülei tudják persze, Ismernek is, ő édesanyja és az enyém együtt nőttek fel, és az én szüleim is tudnak mindent
2014. dec. 22. 16:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Esetleg fél,hogy nagyobbak a szándékaid? Vidd el valahova,moziba (?!) ahova mennek a szüleid is.Nem fog ugy félni,bár én sokszor a szüleimmel és a baratommal is közösprogit csináltam évesen,persze hagytak egyedül is lenni minket.Sose zavartak,én hivtam oket.:)
2014. dec. 22. 16:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem hiszem hogy félne, mert tisztáztuk a dolgokat, hogy tudom hogy ez az első neki és mivel idősebb is vagyok sokkal nem várok el tőle semmi konkrétat
2014. dec. 22. 16:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Tudasd vele snem fogsz hozzá nyulni,és a szüleid meg akarják jobban ismerni.Vagy a mozis tipp is jo,de a kis csajnak ne szolj,hogy jon mas is.

Egyebkent nagyon nagyon kicsi 13evesnek nem valo komoly kapcsolat.

Én 15 évesen féltem mit szólnak a 17 éves barátomhoz.

Persze semmit ,de na.

Ovodába vidd be.;-)

2014. dec. 22. 16:04
 15/19 anonim ***** válasza:
kérdező, csak szeretné még biztos magának megtartani a dolgot, azt nem akar még a szüleiddel is találkozni, mert akármiért is,, azt ennyi, itt semmi más extra nincs
2014. dec. 22. 16:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, eszméletlen gáz szerintem Oviba vissza vinni, hisz aligha most jött ki :) persze próbálom kicsit máshogy előadni a történetet, hogy nem hozzám, csk sétálunk stb, és majd esetleg arra kerül a sor akkor felhozom de nem szólok semmit hogy van e itthon valaki :)
2014. dec. 22. 16:06
 17/19 A kérdező kommentje:

15/16 Köszi az infót, megnyugodtam.

Köszi mindenkinek aki írt és próbált segíteni, de innentől ezekből a sorokból tudok ihletet meríteni ilyen téren :)

Nagyon szépen köszönöm, és előre is Kellemes ünnepeket kívánok nektek!

2014. dec. 22. 16:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Neked is! Reméljük valamennyire tudtunk segiteni,ird ha már javult a helyzet,kitartást megtörik majd! :)
2014. dec. 22. 16:16
 19/19 A kérdező kommentje:
Megírom, nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
2014. dec. 22. 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!