Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a szebb? Ala Boratyn vagy Avril Lavigne?
Figyelt kérdés
Aki esetleg nem ismerné őket (vagy az egyiket):
Ala Boratyn:
Avril Lavigne:
2010. febr. 2. 21:27
11/41 anonim válasza:
Avril nekem nem jön be, hát ilyen az élet inkább a másik:D
13/41 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel egyik kérdés se fontos...-.-"
Basszus, ilyen hozzáállással, mint a tied...-.-'
2010. febr. 2. 22:11
14/41 anonim válasza:
No comment Ala Boratyn sokkal szebb, am most 17 éves és remek énekhangaj van. most jelent meg az új lemze, higher címmel. Avril szerintem sokkal csúnyább és sablonosabb kirarakati cica. am én találkoztam Alával és egy nagyon szimpi, szerény lány. Sokkal jobb Avrilnél.
15/41 A kérdező kommentje:
Téged ismerlek, uccsó' válaszoló, és ezt már MSN-en letárgyaltuk, pont ezért írtam ki ide h a "népnek" mi a véleménye...;)
2010. febr. 2. 22:13
16/41 anonim válasza:
Hm, nem tudom ki az az Ala de nagyon szép szebb mint az a rocker. Bakker, hány éves? Magyar?
17/41 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Téged ismerlek, uccsó' válaszoló, és ezt már MSN-en letárgyaltuk, pont ezért írtam ki ide h a "népnek" mi a véleménye...;) Igen kérdező lezsíroztuk hogy nekem van igazam és az én ALa-m sokkal szebb mint az a rikácsoló Avril. Hehehe! Nekem még dedikált poszterem is van!!! xd xd lolll
18/41 A kérdező kommentje:
Nem volt arról szó h neked van igazad, csak mivel az EGO-d kissé nagyobb a kelleténél, mindig ezt képzeled be magadnak, ezt kapd ki!XĐĐĐĐĐĐĐ
LOL!
2010. febr. 2. 22:19
19/41 anonim válasza:
20/41 A kérdező kommentje:
Ala egy nulla Avrilhez képest!:P
Am ha már itt tartunk, ennyi:
2010. febr. 2. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!