Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság, ha ott hagyom a barátnőmet kis időre, mert találkoznék egy fiúval?
Figyelt kérdés
Tervezzük, hogy barátnőmmel elmegyünk majd abba a városba, ahol van a szüleimnek egy lakása. Kora délután mennénk és este buliznánk, de én szeretnék egy fiúval ott találkozni még délután 1-2 órára, csak addig a barátnőmnek a lakásban kéne maradnia egyedül. Internet, tv van ott, meg ha akar, lemegy a sarki boltba, de tényleg csak 1-2 óráról lenne szó, amíg a fiúval elmennék sétálni. Egyszer már találkoztam azzal a fiúval, de azért a lakásba mégsem hívnám fel. Szerintetek rosszul esne a barátnőmnek, ha otthagynám őt? Nem szeretném, ha megharagudna, vagy rosszul esne neki, de a fiúval is szeretnék találkozni, ha már ott vagyok abban a városban. 19 évesek leszünk.2014. dec. 22. 11:24
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem, 1-2 óra hamar eltelik.
3/9 anonim válasza:
Csajoknál ez sok mindentől függ, ha van barátja, akkor empatikusabb viszonyulásra számíthatsz tőle, ha viszont nincs, akkor sok tényezős a képlet.
4/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezem tőle is persze, de úgyis azt fogja mondani, hogy rendben, de mégsem akarom, hogy rosszul érezze magát amiatt, hogy egyedül lesz 1-2 óráig a házban. De gondoltam rá, hogy ha hazamentem, majd elhívom kávézni egyet még az este előtt. Amúgy igen, neki is van barátja, csak ő máshol lakik és nem ér rá az a fiú akkor.
2014. dec. 22. 11:31
5/9 anonim válasza:
Ha rendes a barátnőd,akkor nem esik neki rosszul és megérti.
6/9 anonim válasza:
Ha van barátja, akkor ez abszolút nem probléma, nincs mit kompenzálni.
7/9 anonim válasza:
szerintem a megcsalás része elég gáz és egy azonosneművel.. de gondolom sejti, hogy bi vagy.
8/9 A kérdező kommentje:
ha nem tűnt volna még fel, én is lány vagyok, és a barátnőm alatt nem párkapcsolatot értek, hanem barátságot.
2014. dec. 24. 17:36
9/9 anonim válasza:
így fordult a kocka ha meleg vagy és a bnőd tudtára adod, h a fiúkat is szereted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!