Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egy lány tüsszent mert zavarba jön? 13/L

Figyelt kérdés
Nálam ez akkot lép fel amikor nagyon zavarba jövök de nem úgy hogy: mondjuk elestem és röhögnek rajtam, hanem ha fiú közelében vagyok és akkor ott történik egy zavarba ejtő dolog (pl: puszi, csók, megfogja a kezem) . Ilyenben ugyan nem volt részem de a puszta gondoloattól is már tüsszentek.. :D Ez normális? Vagy miért van ez?
2014. dec. 22. 09:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bárcsak a pofámba tüsszentenél egyszer smaci közben! De csak ha szép vagy, csak akkor!
2014. dec. 22. 09:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért! (ezért utálok a mobilon gépelni :p)
2014. dec. 22. 09:36
 3/11 A kérdező kommentje:
:DDDD Köszi a válaszodat de nem úgy értettem hogy pont közben hanem mondjuk utána vagy előtte amikor érzem hogy lesz valami... :Dd
2014. dec. 22. 09:38
 4/11 anonim ***** válasza:

lehet hogy meg vagy fázva.

Két teáskanál szárított kakukkfüvet forrázz le egy csésze vízzel, öt percig hagyd állni lefedve, majd szűrd le. Köhögés vagy hörghurut esetén igyál naponta többször egy csészével.

Nekem ez mindig segít.

2014. dec. 22. 09:40
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos :)xd irj:)
2014. dec. 22. 09:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Előző előtti válaszoló: akkor ezek szerint mindig beteg vagyok? :D Kb. majdnem mindig ez van. Csak furcsálom.. Viszont nagy animés vagyok és amikor a Tamako Marketet néztem ott is az volt hogy amikor az egyik kis csaj tüsszentett az cuki volt meg zavarba jött meg minden. :D
2014. dec. 22. 10:04
 7/11 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy :D :D

Én még nem hallottam ilyenről, de lehet, hogy nálad így működnek a dolgok :D:D

2014. dec. 22. 10:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. :D
2014. dec. 22. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor a szexnel mi lesz majd? 100as zsepi
2014. dec. 22. 10:26
 10/11 A kérdező kommentje:
13 évesen nem hiszem hogy ezen fogok gondolkodni.. ._.
2014. dec. 22. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!