Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha az ember semmiféle hatást nem vált ki a másik nemből?
Figyelt kérdés
Teljesen reménytelennek látom a helyzetet. Amikor beszélgetek nőnemű ismerőseimmel, akkor ők sosem értik, miért van ez, hiszen szerintük jóképű vagyok, értelmes és szívem is van.
Csakhogy én -a jelekből ítélve-az a típusú férfi vagyok, aki nem vált ki semmit a nőkből. Maximum langyos víz, ennyi a szerepem, a legjobb esetben csak kedvelnek és ennek már örülnöm kell, rosszabb esetben a teljes közömbösség jön.
Mindez végigkíséri az egész életemet. Mivel már nem vagyok tizenéves, nem hiszem, hogy változna. Max. majd valamikor-egyéb lehetőségek nem révén-lesz majd, amelyik nő eltűr, de ennyi.
Valóban ennyi lehetőség marad?
2014. dec. 21. 22:16
11/13 A kérdező kommentje:
Azért a kezét meg merem fogni és ha esélyt látok rá, meg is merem csókolni. Nem erről van szó. Hanem arról, hogy nem tudnak mit kezdeni velem az emberek, főleg a nők.
2014. dec. 21. 23:50
12/13 Noren1989 válasza:
Figyi, sose késő másfele nézelődni...luk luk, csak a keret más ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Nem leszek meleg, ha erre gondolsz.
2014. dec. 22. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!