Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miert csak falkában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miert csak falkában tudnak létezni?

Figyelt kérdés

Annyira idegesítő hogy nem lehet egy lanyt megszólítani,kettesben,egymasra koncentralva beszelgetni mert mindegyik 2-4 baratnővel maszkal. MINDEGYIK. Még mosdóba is.

Ha nincsenek ott a bnőik akkor meg masokhoz csapódnak.

Nem ertem pl egy egyetemi előadast miert nem tudnak egyedül végigülni?

Meg egy kicsit ez eletkeptelenseget sugároz hogy egyedül keptelenek barmit is elintezni,barhova menni..

2014. dec. 19. 22:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A fiúk jóval kevesbe maszkalnak így,ők inkabb kettesben.

Nem nem merem leszólítani csak nem lehet ugy normalisan beszelgetni ha ott van a csaj szamomra 2 teljesen erdektelen bnője..

2014. dec. 19. 23:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van pár barátnőm/barátom, de ha tudni akarod, egyszerre csak eggyel szoktam lógni többnyire, sőt, egyedül is elég gyakran járkálok, a vécére meg külön kérem, hogy ne kísérjenek el, egyszerűen frusztrál mások jelenléte olyankor.
2014. dec. 20. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!