Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézve az ebben a kategóriában tinik által (13-18 év) feltett kérdéseket, szerintetek a fiúk vagy a lányok az ostobábbak?
Eddig úgy gondoltam a fiúk, de úgy vettem észre a tinilányok gyakrabban kérdeznek hülyeségeket mint például,
"Rám nézett egy fiú, mire gondolhatott, lenne esélyem nála?"
"Lehetek terhes anális szexnél?"
"Ribiség 3 hónap után lefeküdni a barátommal?"
"Miért nincs több jó pasi?"
"Fél éve együtt járok a barátommal és meg akar csókolni, de én még nem vagyok rá kész, hogyan állítsam le?"
"Miért néz a srác?"
"SOS! 2-5 (változó számú) fiúba vagyok szerelmes, HEEEEELP!"
"- Random fiúk utáni/miatti általánosító, megalapozatlan siránkozás, miszerint az összesnek a plázacicák kellenek, mindegyiknek nagy mell kell, rendes lány senkinek, stb...-"
Ti hogy látjátok?
Nehéz kérdés :D Tegnap már én is azon gondolkodtam, hogy kiírok egy ilyen kérdést, felsorolva benne a legostobább kérdéseket, de nem volt hozzá humorom, mondom nem éri meg ezzel foglalkozni :D
Tényleg hihetetlen, hogy ennyire tehetetlen, ostoba emberek léteznek.
3#
De én csak lányoknál tapasztaltam azt, hogy ha értelmetlen választ adsz az értelmetlen kérdésére, akkor elkezd hisztizni, fenyegetőzni és elmond minden baromnak amiért nem tudsz normális választ adni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!