Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon nagy a fenekem? (Kep)
Figyelt kérdés
Szoval
En nagyon elegedetlen vagyok vele, nagynak latom, fel eve probalok dolgozni rajta de semmi, utalom hogy a fiuk megneznek pl tesin ha cicanaci van rajtam, vagy szukebb szoknyaban az utcan, nagyon rossz szokott lenni :( a fiuk akikkel eddig szexeltem, ok imadtak, de ez valahogy nem tudom boldogitani (meghat nem is sokrol beszelunk)
Nektek mi a velemenyetek?
17L
2014. dec. 17. 22:27
22/35 Noren1989 válasza:
23/35 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagy, csak formás. Nem hogy örülnél, hogy téged ennyi pasi megnéz! Lehet hogy erre csak később fogsz rájönni amikor már érettebb leszel.. más lányok ölni tudnának ezért.
36F
24/35 anonim válasza:
nagyon jó segged van, az, hogy a "fiúk akikkel eddig szexeltem" tehát 17 évesen már többen is voltak benned... az a ciki :)
27/35 anonim válasza:
Semmi extra, átlagos. Az én csajomnak van jo segge :D nagyobb a tiednél de olyan feszes hogy nem tudom megfogni :DDD
28/35 anonim válasza:
Szerinted a fiúk azért nézik meg mert nagy? Azért nézik meg, mert tetszik nekik a látvány. Nem is értem erre hogy lehet mondani, hogy nagy, teljesen nonszensz. Megmondom neked, hogy igen jó a feneked. F
29/35 PearlDiver válasza:
Erről a képről nehéz megmondani, mert nem látszik az alakod arányaihoz képest. Nekem nem tűnik túl nagynak, viszont tetszik úgyhogy még feltölthetnél egyet (egész alakosat :)
30/35 anonim válasza:
Brutál nagy kuffer, mi van benne szilikon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!