Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna ha egy lány nem tud főzni/sütni és nem is akarja megtanulni is?
nem nem, ahogy írtam a takarítás az kettőnk dolga lenne elfelezve mivel én is dolgozom
de amúgy vannak éttermek ahonnan rendszeresen rendelve kedezményt kapsz és kb annyiból is tart elkészíteni az ételt
Én Kecskesajt vagyok :D Csak furcsa az s :)
Egyébként sokan dicsérték a sütijeimet és a palacsintámat :D
Ezért tanultam meg én magam főzni, így nem vagyok másra szorulva.
Zavarna. De én már nem csodálkozom egy cseppet sem a női nemen.
Ezzel a hozzáállással bújj el szerintem valamelyik kő alá! :D Hidd el egy férfinek max egy ideig jó ha csak szétteszed a lábad! És mi az hogy a takarítást is felesbe? :O :O Ember ha nem főzöl legalább takaríts ki!
Minden másik nő is dolgozik de mellette vezeti a háztartást ( 8 órában dolgoznak). Gondolom te is egy kényelmes kitartott életvitelre rendeszkednél be! Egyet elárulok ahhoz a szépség és a jó sex eléggé kevés lesz :D Vagy ha valakinél elég lesz 1 idő után úgyis úgy fog rádnézni mint 1 semmire való darab húsra ezt most borítékolhatom neked! :D Úgyhogy tessék nekiállni főzni egy férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út! :D És ha vendégek jönnek majd hozzátok? Akkor is rendelni fogsz és kirakod majd műanyagdobozban a kaját eléjük? :D Vagy ha késik a futár és akkor jön meg ha már ott vannak a vendégek milyen ciki már azt a kaját felszolgálni :D Nemtudom engem zavarna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!