Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki most homofób nem szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki most homofób nem szereti a melegeket az a gyerekeit is erre fogja nevelni hogy rossz emberek és nem szabad őket elfogadni?

Figyelt kérdés
csak érdekel, és milyen indítatásból?
2014. dec. 17. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én melegként őszintén remélem, hogy az ilyeneknek vagy sosem lesz gyerekük, vagy a gyereknek legalább lesz annyi esze, amennyi a szülőnek soha.

Nincs annál szomorúbb, amikor a gyereknek azzal kell szembesülnie, hogy a szülei utálják, gyűlölik, vagy neadjisten kidobják azért, mert ő melegnek született. Hány olyan esetet olvasni, amikor a gyerek öngyilkos lett emiatt. Nagyon elkeserítő. Nem a gyereket kéne kirekesztésre, kiközösítésre tanítani, hanem a felnőttet kéne arra megtanítani, hogy ne rontsa már el a gyerekét azzal, hogy beleneveli a saját maga gyűlöletét vagy megvetését mások iránt.

Bár a felvonuláson sosem vettem részt, jártam már arra, amikor zajlott. A következő tárult a szemem elé: normális emberek, normális ruhákban, zászlókkal vonulnak. A kerítés túloldalán meg egy apuka mocskos b...zizik a KISGYEREKÉVEL. A kisgyereken pedig látszott, hogy bár ő is mondja, fogalma sincs, hogy miért kell ezt mondani, még szerintem azt se tudta, mit jelent, de mondja, mert a féreg hulladék apja erre tanítja. Szívem szerint pofán rúgtam volna azt a barom "apukát", már bocsánat.

És ide veszem akkor is azt, hogy én inkább adnám szerető meleg pároknak a gyereket, mert ők fix, hogy nem tanítanák ilyenre szegényt, mert ők is megtanulták, vagy érezték, milyen kiközösítettnek lenni. Az ilyennek, mint ez az apuka, meg nem is értem mi az istennek kell gyerek, mert ezt nevelésnek a legjobb indulattal sem lehet nevezni, és nem is értem, hogy hogyan képes valaki erre.

Pedig igaz a mondás, a gyerekek sokszor kegyetlenebbek mint a felnőttek, főleg ha még a szülők rá is tesznek eg lapáttal azzal, hogy adják a gyerekük alá a lovat.

2014. dec. 19. 08:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnos bárki vállalhat gyereket........

Ilyen gonosz,gyűlölködő embereknek nem kellene engedni.

2014. dec. 19. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!