Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék kiszeretni egy srácbol. Lehetséges?
Van egy fiu, akibe nagyon beleszerettem. Nem akarok kapcsolatot (persze ha megkèrdezne hogy jàrok e vele, èn lennèk a legboldogabb, ès persze igent mondanèk) , hiszen most mas dolgokra kène koncentràlnom,elsõsorban a tanulàsra,mivel felvètelit itok januàrban. De szerelmes lettem.
A furcsa az egèszben,hogy a fiut nagyon sokàig szivembõl utàltam. Most meg szeretem. Lehet hogy ez egyfajta diàkszerelem,de jelenleg ez a legnagyobb problèmàm. De persze nem csak emiatt szeretnèk kiszeretni belõle. Õ nem szeret viszont, biztos vagyok benne. Õ az osztàly leghelyesebb sràca, ès a legmenõb is. Èn pedig nem vagyok szèp.
Lehet esèly arra hogy kiszeressek belõle? Kímèljenek a szido kommentek
14/L
Igen, màr mondtàk, hogy ez a szerelem mèg nem AZ a szerelem. Most ugy erzem hogy....hogy szeretem,de lehet igazad van. Bàrcsak ràjönnèk vègre.
Nagyon szèpen köszönöm mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!