Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a testékszerekről? Mi az ami tetszik/még elmegy/taszító?
Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 17:09
11/17 anonim válasza:
A fülbevaló rendben, bármilyen más helyen az arcon taszító nekem. 20F
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még :)
2014. dec. 17. 21:22
13/17 anonim válasza:
A bokalánc és a lábujjgyűrű nagyon bejön.
14/17 Noren1989 válasza:
Ha aranyos a csaj arca, meg passzol hozzá, akkor minden mennyiségben jöhet, nincs kifogásom.
15/17 anonim válasza:
tegnapelőtt 17:13
Nekem van. És eddig inkább előny volt, mint hátrány, ha ugyanarra a tevékenységre gondolunk :D
16/17 anonim válasza:
Volt óvodás koromban egy lány, aki szinte diktatúrát vezetett be, én legalábbis kis p.csként féltem tőle. Volt ilyen szimpla karika fülbevalója. Na.:D Nekem ez olyan dolgot okozott, hogy mindmáig utálom, ha egy lány ékszert hord. Bármilyen. Taszít. Talán a bőr, vagy fa ékszer, de abból is csak kevés.
Ennek ellenére életem legjobb kapcsolatában a lánynak köldök és nyelvpiercingje is volt.:) Fülbevalót nem hordott, csak nagyon ritkán - a kedvemért.
17/17 anonim válasza:
Nekem ami bejön egy nőn az a fülbevaló (1/fül, a több már nem), köldökpc és talána mellbimbópc.
A többi taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!