Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavarna egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna egy lánynak ez a szokása fiúk?

Figyelt kérdés

mindig hordok két evőpálcikát a hajamban azzal szúrom át és ha megyünk bárhova vagy itthon is csak kiveszem a hajamból és azzal eszek mindent levest is szóval mindent mint az ázsiaik ez mennyire zavarna?

(csak azért kérdezem mert a múltkor egy fiú megszólt ezért)

2014. dec. 17. 14:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Felesleges idétlenkedés, bár ha mellette van még sok ilyen dolgot akkor az beleillik az őrült karakterbe akkor bejön :D
2014. dec. 17. 14:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
hát fura dolog...de remélem azért megmosod előtte a pálcikákat...azért kíváncsi lennék erre, képet esetleg linkelnél? (nem magadról, másról is jó!)
2014. dec. 17. 14:12
 3/19 anonim ***** válasza:
Pálcikával levest enni?!
2014. dec. 17. 14:13
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, mindenkinek van valami fura szokása.
2014. dec. 17. 14:13
 5/19 anonim ***** válasza:

Bár a hajtű szerintem az idősebb nők hajában áll jobban, de ki tudja, ha megvan hozzá az arcod kifejezetten jól állhat, viszont, hogy azokkal ezzel kicsit weird dolog, bár én is hordok magamnál egy bicskát, amivel eszegetni szoktam.

Gondolom kamu a kérdés, de szeretem koptatni a képernyőmet.

2014. dec. 17. 14:14
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség az egész, engem kicsit zavarna.
2014. dec. 17. 14:15
 7/19 A kérdező kommentje:

ööm ha arra gondolsz hogy a hajban hogy akkor így

[link]

pálcikával meg úgy lehet levest enni hogy ami szilárd azt megfogod bele a többit meg megdöntöd a tányért és iszod végülis vagy a szádba terelgeted a pálcikákkal szeretem az ilyen japán dolgokat :)

2014. dec. 17. 14:17
 8/19 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Ott vágná el a lány minden esélyét, amikor a nagyi gulyását elkezdi a hajából kiszedett pálcikával turkálni!
2014. dec. 17. 14:21
 9/19 A kérdező kommentje:
de nem koszos a hajam minden nap mosom
2014. dec. 17. 14:22
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem igénytelenség, arra valók az evőeszközök, mellesleg hány óra alatt eszel meg egy tál levest 2 db pálcikával?

Kissé röhejes.

2014. dec. 17. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!