Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányok/nők! Ti megszoktatok nézni más nőket?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt aki elvileg hetero, de mégis megnézi a nőket úgy, hogy majdnem kiesik a szeme. Akkor mégsem hetero? Vagy akkor ez most miért van? Nem szeretnék rákérdezni, mert nem tudom hogy reagálna. De nagyon érdekel... Talán csak nem meri felvállalni?2014. dec. 17. 12:43
1/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért nézi a melleidet!
2/10 anonim válasza:
A konkurrencia felmérése, mi más...
És egy kis biszex hajlam. ;)
3/10 anonim válasza:
Én bi vagyok,és egy elvileg Hetero volt osztálytársnőm is folyton a melleimet bámulta.tudja a halál,hogy az-e.lehet egyszerű irigység,vagy ezer más ok is a háttérben.
4/10 anonim válasza:
Én hetero vagyok, de tetszik a női test, a szép haj, meg úgy a nő.
Viszont azért nem vagyok sem biszex, sem pán, mert ez az egész csak a szememnek jó - testileg sosem tudnék úgy lázba jönni tőlük, hogy történjen is valami élvezetes.
Egyszerűen szépnek látom őket.
19/L
5/10 anonim válasza:
Természetesen megnézek más nöket is, elvégre nemcsak szex miatt szokás másra nézni.
Ha téged valaki feltünöen néz, akkor könnyen lehet, hogy a kinezeteddel van baj, szerinte túl kihívó, vagy nem áll jól neked, stb. az oka.
6/10 anonim válasza:
A csöcsöket mindenki bámulja, természetes reflex.
Sokat meg azért néznek, mert jó a ruhája stb., vagy mert nem hisz a szemének, hogy valaki így ki mer menni az utcára. :D
A félhomók meg hülyék. :D
7/10 anonim válasza:
Én is megnézem őket,ha meg kivágott/rövid,tapadós ruhát hord akkor meg pláne olyan gondolattal hogy hű,elég szexi,pedig teljesen hetero vagyok.
8/10 anonim válasza:
100%-ig heteró vagyok, de megnézek más nőket, igen. Viszont sosem volt bennem még semmilyen szexuális bizsergés nők láttán, csak az egyszerű, racionális megfigyelő, aki valahol mélyen a női hiúságnak engedve szépen összehasonlít engem a többiekkel. Ennek nagyobb a melle, hah, az én fenekem jobb, az öltözködés, hajviselet kritizálása vagy éppen néma elismerése... Semmi szexuális nincs benne.
9/10 anonim válasza:
Persze,meg szoktam nézni a többi nőt!De abszolút nem szexuális célból!
10/10 anonim válasza:
A nőket a nők bámulják meg a legjobban... (csak nekik nem szólnak be érte, mert ők is ugyanezt csinálják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!