Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel szexeltél életedben? Lányok és Fiúk válaszát is várom, kort is írjátok!
Figyelt kérdés
Kiváncsiság. :)2014. dec. 17. 01:47
21/27 anonim válasza:
"# 15 nem értem a problémád :D 12-es vagyok."
-pont erről beszélek, ezt sem érted meg, gondok vannak a szövegértelmezéssel :D
-na de megpróbálom a szinteden, hátha átjön :D ..arra volt kíváncsi a kérdező, hogy ki hány emberrel szexelt, nem a párkapcsolatokról, sem a bulizásról nem érdeklődött....na de mindegy úgysem érted meg :D
23/27 anonim válasza:
12-es: amikor bulizol, azt sem tudod, mit csinálsz???
24/27 anonim válasza:
Nem számoltam, de emlékeim szerint közel 50.
56F
25/27 anonim válasza:
Én nem vagyok híve az aktusok számolásának.
Az sem tisztázott, hogy mi számít "szexelésnek"?
Az orális ide-oda az minek számít?
Egy grupiban ha az összes csajt kinyalod, vagy az összes pasit leszopod, az minek számít? Egy alkalomnak, vagy mindegyik után kellene húzni a strigulát?
A csöcsörészés minek számít, ha attól elélvez a pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!