Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik. Mit tehetnék?
Az eltérő időbeosztásunk miatt nem igazán sikerult összehangolni a szabadidőnket, egyszóval a kapcsolat se működött jól, keveset beszeltunk, talalkoztunk. Sokszor emiatt kiakadtam, hogy nekem többre van szükségem. Végülis ő szakított velem, mondván h nem tudja kielégíteni az igényeimet (nem szexuálisan). 4 hónapot jartunk.
Mióta szakítottunk, fura kb mindig facen lóg (pedig mikor jartunk, facen se beszeltunk, állítása szerint nem volt ideje erre se). Mindig azt lesen h fenn van-e, napi 6-7-8x ránézek a prpfiljára, nézegetem a kepeit. Egyszóval hiányzik. Szakitas masfel hete volt. Azota várom h jelentkezzen, de nem fog, erre rajottem.
Hogyan küzdhetném le a hiányérzetet?
Koncentrálj másra, ne a Tamásra.
Ha meg őszerinte nem tudja kielégíteni a vágyaidat, akkor valszeg te nem elégítetted ki a vágyait, csak nem akarja egyenest a szemedbe mondani. Szerintem vedd elő az eszedet, nézz másik pali után, meg csináld a dolgod, ne fészezzél egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!