Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Van köztetek olyan aki egy negatív élmény hatására örökre kiábrándult a pasikból és a nők felé fordult?
Persze B+ Ez pont annyira reális te nagyon okos mint ,h ha szakít egy heteró férfi és annyira megviseli a dolog ,h a férfiakhoz fordul igen ilyen pont létezik.
Akkora baromságokat tudtok néha kérdezni.
Amit te írsz olyan dolgokra egy Bi képes.
Esetleg egy meleg esetében még az lehetséges ,h annyira megviseli a dolog ,h inkább szünetelteti az ismerkedést nem keres senkit és a saját életére koncentrál amíg fel nem dolgozza ,de ettől függetlenül még a férfiakra fog állni neki .
Akit emlegetsz és házasságba menekült egyértelműen átveri saját magát és a feleségét is.
Elképzelhető ,h szellemi szinten talán megtud szeretni egy nőt netán szerelmes is lehet a személyiségébe ,de fizikailag hatalmas űr fog benne maradni ez biztos és nem fog kielégülni egy nő mellett SOHA!
Lehet ,h képes már a szexre is hiszen ha valakit nagyon megszeret az ember hatalmas dolgokra képes ,de szinte biztos vagyok benne ,h egy bizonyos idő után a feleség háta mögött fog férfiakat pakolni vagy őt fogják dugni.
Én nem értem ezt.
Ha az ember csalódik a szerelemben akkor max él szingliként.
Miért gondolod,hogy az számít milyen neművel van?
Aki meg olyan h-lye,hogy azt hiszi,hogy "minden pasi vagy nő ilyen vagy olyan" az eleve elég gáz.
Ez a kedves barátod tönkretette a saját és más emberek életét is ezzel.
Fel sem tudom mi visz rá egy meleget arra,hogy belekényszerítse magát egy heteró kapcsolatba.
Vagy kapcsolatban vagyok,vagy egyedül.
De nem fogok olyannal kapcsolatban lenni és még családot is alapítani,akihez nem vonzódok.
Van rengeteg dolog,hobbi amivel lekötheti magát az ember,ha már kiábrándult a szerelemből,kapcsolatokból,emberekből.
Másrészt,amilyen helyzet ma uralkodik,a heterók sem szaporodnak,nincs rá pénz.
Én örülök,hogy meleg vagyok,és soha nem kell azzal foglalkoznom,hogy gyerekem legyen.
Nem értem miért akarnak a melegek ennyire családot,gyereket.
Többnyire talán azért,mert heteró képet láttak és azt hitték csak így lehet élni.
Én ha heteró lennék sem szeretnék családot.Túl rövid ahhoz az élet,hogy az ember másokért áldozza fel magát.
De ha a pasikban kereste a volt pasiját,akkor a nőben is őt kereste,hiába mondod.
Nyilván benne kevesebb az esély,hogy "megtalálta":D
Ha gyereket akar és megbeszéli egy nővel,aki szintén akar gyereket,de férjet nem,akkor ezzel nincs baj.Megállapodnak,hogy felváltva nevelik a gyerekeket.
De az,hogy úgy éljen egy nővel,mint egy család,mikor nem vonzódik hozzá,semmi intimitás nincs a kapcsolatban,az kinek jó?
Attól,hogy van egy biológiai anya,attól még pasizhatna mellette.A meleg párok amúgy is így vállalnak gyereket,egy ismert vagy ismeretlen "donortól".
Amúgy a nő tudja,hogy meleg a "férje" vagy eljátssza neki a színjátékot?
kisfiam ilyen nincs...most akkor vagy meleg vagy bi ..
De egy csalódás miatt valaki nem fog nemet váltani akármennyire megviseli a dolog (tapasztalat)
Szerintem Bi a kérdésben lévő férfi.
Nyilván lehet ,h most boldog és úgy látszik ,h minden rendben ,de van egy olyan érzésem ,h nem végleg szakadt el ettől a világtól.
Azaz minimum szexuális szinten nyitni fog a felesége háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!