Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg srácok! Van köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Van köztetek olyan aki egy negatív élmény hatására örökre kiábrándult a pasikból és a nők felé fordult?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy az a srác akit nagyon szerettetek kidobott titeket, akár félreértés vagy bármi miatt, a lényeg hogy nektek ő volt az igazi és az elválás annyira megviselt titeket hogy a nőkhöz fordultatok. Akár gyereket is vállaltatok. Sikerült? Úgy értem valamilyen szinten meg tudtátok szeretni a nőt? vagy akár a gyerekvállalás segített?

2014. dec. 16. 21:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
El lehet hinni hogy boldog, de 100% hogy mélyen stresszes és/vagy szorong. A gyereknek biztos örül, de tudom hogy milyen, ha valaki elnyomja a szexuális orientációját, és így igazából a valódi énjét. Sajnálom szegényt, de legalább ott van neki a gyerek, a feleség, és a hangnemed alapján még jó pár ember, aki támogatja őt.
2014. dec. 16. 21:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Féltem őt...:( Szeretné felkeresni ennyi év után az expasit egy szép napon, hogy legalább kibéküljenek-e, ha már vissza nem is kaphatja. Rettenetesen fél, hogy az ennyi év után se akar majd vele szóba állni, még kibékülni sem. Dehát nem haragudhat rá örökké.. ráadásul télleg félreértés miatt mentek szét és olyan boldogok voltak anno.
2014. dec. 16. 21:59
 13/22 ityuka válasza:
Kedves kérdezö..Én mint meleg sràc mondhatom neked hogy aki meleg az az is marad!!!!Ezt az esetek 99%- ban nem vàlasztjuk hanem velünk születik!!
2014. dec. 16. 22:27
 14/22 anonim ***** válasza:

Persze B+ Ez pont annyira reális te nagyon okos mint ,h ha szakít egy heteró férfi és annyira megviseli a dolog ,h a férfiakhoz fordul igen ilyen pont létezik.

Akkora baromságokat tudtok néha kérdezni.

Amit te írsz olyan dolgokra egy Bi képes.

Esetleg egy meleg esetében még az lehetséges ,h annyira megviseli a dolog ,h inkább szünetelteti az ismerkedést nem keres senkit és a saját életére koncentrál amíg fel nem dolgozza ,de ettől függetlenül még a férfiakra fog állni neki .

2014. dec. 17. 10:01
 15/22 anonim ***** válasza:

Akit emlegetsz és házasságba menekült egyértelműen átveri saját magát és a feleségét is.

Elképzelhető ,h szellemi szinten talán megtud szeretni egy nőt netán szerelmes is lehet a személyiségébe ,de fizikailag hatalmas űr fog benne maradni ez biztos és nem fog kielégülni egy nő mellett SOHA!

Lehet ,h képes már a szexre is hiszen ha valakit nagyon megszeret az ember hatalmas dolgokra képes ,de szinte biztos vagyok benne ,h egy bizonyos idő után a feleség háta mögött fog férfiakat pakolni vagy őt fogják dugni.

2014. dec. 17. 10:06
 16/22 Noren1989 ***** válasza:
#4 én ezen morfondírozok már egy ideje...h vajon egy nőnél többet tud nyújtani egy pasi ? Mert ugye legalább a kompatibilis gondolkodás alapból megvan..nővel meg nem, szal +1 a melegek javára...24/F bi
2014. dec. 17. 11:42
 17/22 anonim ***** válasza:

Én nem értem ezt.

Ha az ember csalódik a szerelemben akkor max él szingliként.

Miért gondolod,hogy az számít milyen neművel van?

Aki meg olyan h-lye,hogy azt hiszi,hogy "minden pasi vagy nő ilyen vagy olyan" az eleve elég gáz.

Ez a kedves barátod tönkretette a saját és más emberek életét is ezzel.

Fel sem tudom mi visz rá egy meleget arra,hogy belekényszerítse magát egy heteró kapcsolatba.

Vagy kapcsolatban vagyok,vagy egyedül.

De nem fogok olyannal kapcsolatban lenni és még családot is alapítani,akihez nem vonzódok.

Van rengeteg dolog,hobbi amivel lekötheti magát az ember,ha már kiábrándult a szerelemből,kapcsolatokból,emberekből.

Másrészt,amilyen helyzet ma uralkodik,a heterók sem szaporodnak,nincs rá pénz.

Én örülök,hogy meleg vagyok,és soha nem kell azzal foglalkoznom,hogy gyerekem legyen.

Nem értem miért akarnak a melegek ennyire családot,gyereket.

Többnyire talán azért,mert heteró képet láttak és azt hitték csak így lehet élni.

Én ha heteró lennék sem szeretnék családot.Túl rövid ahhoz az élet,hogy az ember másokért áldozza fel magát.

2014. dec. 18. 03:23
 18/22 A kérdező kommentje:
Nos írtatok itt mindenfélét... Akiről most szó van, ő mindig is akart gyerekeket, csak nem tudta hogy fogjon hozzá. Azt kéne megértenetek, hogy rátalált a nagy szerelem egy pasival és onnantól kezdve meghalt számára minden más pasi. Amikor pedig csúnyán szakítottak egy ideig próbálkozott még pasikkal, de rájött, hogy mindenkiben csak őt keresné, ezért fordult a nőkhöz. Úgy érezte/ érzi, hogy az exén kívül már nem tudna más pasival lenni, de egyedül sem akart élni, ezért nősült meg. Gyerekeket pedig mindig is akart, mint azt már írtam.
2014. dec. 18. 09:54
 19/22 anonim ***** válasza:

De ha a pasikban kereste a volt pasiját,akkor a nőben is őt kereste,hiába mondod.

Nyilván benne kevesebb az esély,hogy "megtalálta":D

Ha gyereket akar és megbeszéli egy nővel,aki szintén akar gyereket,de férjet nem,akkor ezzel nincs baj.Megállapodnak,hogy felváltva nevelik a gyerekeket.

De az,hogy úgy éljen egy nővel,mint egy család,mikor nem vonzódik hozzá,semmi intimitás nincs a kapcsolatban,az kinek jó?

Attól,hogy van egy biológiai anya,attól még pasizhatna mellette.A meleg párok amúgy is így vállalnak gyereket,egy ismert vagy ismeretlen "donortól".

Amúgy a nő tudja,hogy meleg a "férje" vagy eljátssza neki a színjátékot?

2014. dec. 18. 13:57
 20/22 anonim ***** válasza:

kisfiam ilyen nincs...most akkor vagy meleg vagy bi ..

De egy csalódás miatt valaki nem fog nemet váltani akármennyire megviseli a dolog (tapasztalat)

Szerintem Bi a kérdésben lévő férfi.

Nyilván lehet ,h most boldog és úgy látszik ,h minden rendben ,de van egy olyan érzésem ,h nem végleg szakadt el ettől a világtól.

Azaz minimum szexuális szinten nyitni fog a felesége háta mögött.

2014. dec. 18. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!