Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csiklót izgatni kézzel?
Semmi nehéz nincs benne. Egy kicsit megsimized és máris finomat kéne érezned.
Biztosan jó helyen simogatod?
Próbáld kitapasztalni magadnak, hogy hogyan a legjobb. :)
Egyébként hány éves vagy, ha meg szabad kérdeznem?
L
Igazából hogy te magadnak hogy csináld, azt nem tudom. Ha én csinálom egy nőnek, akkor ez jön be:
Nyálas ujjal oda simítok, nem nyúlok be elsőre sehova, még csak nem is nyomom rá, csak simogatom. Aztán lentről felfelé(álló nézetből legalábbis) a csiklót gyengéden simogatom. Majd be nyúlok a lukba is ugyanilyen gyengéden és finoman.
Aztán a már puncinedves ujjammal kicsit erősebben és ugyanolyan lassan a csiklót ismét, de akkor már fel és le.
Közben 2 ujjal szét húzom az ajkait, hogy jobban hozzá férjek a csiklóhoz.
Ha gyorsan akarok végezni, akkor fel gyorsítok, és hamar elélvez a partnerem. Ha még akarom fokozni, akkor ... noss annyiban maradjunk hogy azt jobban élvezik a nők, de neked egyenlőre ez is elég lenne.
Kár hogy most nincs kin gyakorolnom a dolgokat.
6. vagyok megint.
Hát 8. ha az ember elég odaadóan csinál valamit, elég jó lesz benne...
És ha csaj vagy, akár ki is próbálhatod. Most épp kapcsolat hiányában vagyok. Szexre is és szerelemre is keresek nőt, így ha az egyik kell, akkor tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!