Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akiről már raktak fel meztelen képet a netre?
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 12:28
11/20 A kérdező kommentje:
Igen,ilyesmire gondoltam ,mint a Szandikáé,amin felismerhető.
2014. dec. 16. 12:38
12/20 anonim válasza:
Hát nagy ribi ez a szandika, biztos nyomja s*ggből-szájba.. :D
13/20 A kérdező kommentje:
Én úgy értem,hogy egyszerű,hétköznapi ember,akiről valahogy került fel kép amin fel lehet ismerni.
2014. dec. 16. 12:40
14/20 anonim válasza:
A napiszaron, meg az excsajokon tömegével voltak/vannak ilyenek..
15/20 anonim válasza:
Sok olyan van aki sajátmaga tesz felképet .
16/20 A kérdező kommentje:
Rólam is raktak fel,ezért kérdezem.
2014. dec. 16. 12:44
17/20 anonim válasza:
Mi tortent vele? Le tudtad szedetni? Mi a sztori?
18/20 anonim válasza:
Akkor hadd lássuk kérdező! Már úgy is mindegy:-D
19/20 A kérdező kommentje:
A volt barátom rakta fel. Valóban mindegy,már sokan látták,de azért nem áll szándékomban itt megosztani.
2014. dec. 16. 13:00
20/20 anonim válasza:
az egyik legundoritobb dolog visszaelni valakinek a bizalmaval. meg akkor is, ha parkapcsolatrol van szo, szakitas utan.
nem hinnem, hogy barkire is ugy meg tudnek haragudni, hogy kitegyem a privat kepeket, amiket CSAK NEKEM csinalt es kuldott el, amikor jartunk.
bizott bennem, es hiaba ert veget a kapcsolat, ami az alatt tortent, az csak kettonkre tartozik.
szoval ezert en pl sosem osztanek meg ilyeneket, masreszt meg elitelem azt aki megteszi. mert az gerinctelen es aljas huzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!