Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért minden lánynak a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden lánynak a hosszú hajú srácok jönnek be?

Figyelt kérdés

Nem találok egy normális lányt sem, mindegyiknek a hosszú haj kell. Most akkor növesszem meg?

De szerintem nekem nem állna jól.

F/22

2014. dec. 16. 11:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Legyen kép a hosszú hajadról, mielőtt levágatod, hogy majd tudd mutogatni nekik, hogy amikor fiatal voltál hosszú hajad volt, de sajnos már tudsz vele eleget foglalkozni, blablabla, ezért levágattad!
2014. dec. 16. 11:28
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Hát, mert valahogy szexibb, nemtudom, olyan férfias erőt közvetít. A rövid haj meg olyan kisfiús. De biztos akad majd lány, akinek bejön a rövid haj is, ne aggódj. :)

L/26

2014. dec. 16. 11:31
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Ez azért érdekes, mert a kopasz fej meg férfias. :D

Szóval a hosszú haj és a kopaszság közötti átmenet nem nyerő?

2014. dec. 16. 11:35
 14/22 anonim ***** válasza:
5%
Még régebben olvastam egy tudományos iratban, hogy a nők (minimum) 80%-ának bizonyítottan leszbikus hajlama van, akár vonzódna is a női nemhez (nyilván nem vallják be magunknak sem)! Ebből adódhat...
2014. dec. 16. 11:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 évesen pont ezért növesztettem meg a hajam mert a lány aki nekem nagyon tetszett neki kimondottan a hosszú hajú fiúk jöttek be. Persze idővel rájöttem hogy ez marhaság főleg ahogyan egyre idősebb lettem. A velem egykorú lányoknak vagy a 18 év körülieknek nem igazán fontos az hogyan néz ki az ember. Én tavaly ismerkedtem meg a barátnőmmel, ő mondta hogy neki van egy pasi ideálja, de mivel az ideálja teljesen ellenkezett az én külsőmmel igazából letettem arról hogy valaha is ő lesz a barátnőm, de ugyanúgy barátkoztunk, chateltünk, telefonáltunk mindennap és egyre több időt együtt töltve valahogyan megszerette a külsőm. Nekem a mai napig hosszú hajam van csak mert sokak szerint nekem ez áll jól és már én is annyira megszoktam hogy zavarna ha újra rövid hajam lenne.
2014. dec. 16. 11:55
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
#15 mindenkinek fontos, hogy hogyan néz ki a másik. azt ne mondd már, hogy neked nem számít egy lány külseje. miből gondolod, hogy a lányoknak mindegy. :) legfeljebb csak nem kötik az orrodra, mint a fiúk, akik már az első randin azzal jönnek, hogy ez tetszik, meg az tetszik, meg ezt változtasd meg magadon meg azt. :D
2014. dec. 16. 12:03
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
Nekem csak a rövidhajú fiúk tetszenek,elég ha az én hajam hosszú:)
2014. dec. 16. 12:21
 18/22 anonim ***** válasza:
11%

Fura!Tegnap,vagy tegnapelött volt itt egy kérdés,hogy a képen látható srác szexi-e?

90%-ban a válasz az volt:Nem,mert a hosszú haj miatt olyan lányos! :D

Mondjuk én is hosszú haj párti vagyok!Imádok beletúrni! :D

2014. dec. 16. 13:01
 19/22 anonim ***** válasza:
78%

14es, amit írtál, az hülyeség:D

társadalmi normák szintjén a hosszú haj lehet, hogy lányos, de ezt az evolúció és a természet nem tudja!

figyelembe kéne venni pl a haj sűrűségét is, ugyanis a sűrű szőrzet azt jelenti, hogy több a tesztoszteron a szervezetben

például érdemes lenne különbséget tenni hosszúhajú-csupasztestű és hosszúhajú-szakállas-szőröstestű között

utcán többször is néztek lánynak amíg borotválkoztam, vagy nem volt elég erős arcszőröm... de aztán szakállt növesztettem és azon kívül, hogy borzalmasan jól megy a hosszú hajhoz, ténylegesen férfiasnak nézek ki

szóval ha valaki hosszúhajú, de emellett csupasz az egész teste.. az lehet lányos benyomást kelt

az viszont biztos hülyeség, hogy a nőt látensleszbikus érzések miatt szeretnék a hosszú hajú férfiakat..

2014. dec. 16. 13:34
 20/22 anonim válasza:
64%
Ez hülyeség,nekem egyáltalán nem jönnek be a hosszú hajúak szentem hülyén néz ki :/ 17/L
2014. dec. 16. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!