Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk férfiak nektek mennyire tetszenek az ilyen lányok, nők?
A rövid hajúak mint pl ők
fenékig érő hajam van és most tervezem hogy levágom ekkorára mert nagyon zavar már meg órákba tellik mire megszárad meg nekem ez tetszik is sokkal praktikusabb
írjatok véleményt hogy miért tetszik vagy miért nem köszi
semmi nőies nincs benne, a leszbik hordanak ilyen frizurát, meg a fiús csajok.
nekem személy szerint nem tetszik, és szóba nem állnék egy ilyen csajjal akinek ilyen a haja.
Mi van itt? Gyökerek gyülekezője? Tényleg vannak olyan agyalapi ősemberek, akik hajhossz alapján állnak szóba másokkal? Bszki. berosálok.
A másik meg. :D heh. :D Semmi köze a nőiességhez. Semmi. De semmi. Ennyi erővel a metálos faszik is totál nőiesek (azért megnézném, ki merné ezt rájuk mondani). A nőiesség nem hajhosszfüggő.
És, jaj! Jhahahaj! :D A legjobb, a legjobb, amit olvastam: leszbikus? :D Mi van? Ne. Ekkora gyökérséget Csak Nem gondolsz Komolyan. :D Ugye? Nyugtass meg! :D Durva lenne.
Szerintem ilyet vágass. Ez rövidebb de mégis nőies és kényelmes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!