Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Szoval 2012 júniusában beleszerettem nagyon egy fiuba..oktoberben elkezeztunk beszelgetni...2013 januarbsn osszejottunk es három honapig voltunk egyutt utána meg egy fél evig allandoan irtam neki mert nagyon szerelmes voltam bele.. most van 2014 vege es meg mindig nagyon nagyon szeretem. Mindig elkepzelek vele szituaciokat meg mindent egyszeruen nem tudom kiverni a fejembol de lehet nem is akarom! Két és fél eve szerelmes vagyok bele ugy hogy nem is látom es nem is szoktam vele beszelgetni...ha mar ennyi ideje vagyok bele szerelmes akkor a sors azt akarja hogy ne menjen ji a fejembol??? Nem ertem://

2014. dec. 14. 22:49
 1/5 anonim válasza:
Egyszerűen szerelmes vagy. Majd kimegy a fejedből vagy megbánt vagy jön másik akkor majd elfelejted.
2014. dec. 15. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Normális.

A szerelem embertípustól függően 2-5 évig tart. A szeretet tarthat örökké is. 38/F

2014. dec. 15. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen oké hogy nem tudod kiverni a fejedből mert szerelmes vagy belé.

DE valahogy túl tudsz majd lépni rajta.

hidd el tapasztalatból mondom, és tudom te ezt még nem akarod de egy idő után ez jobb lesz és te is meg fogod érteni hogy nem koslathatsz egész életedben utána...

2014. dec. 15. 13:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Már egy fel eve nem lattam és mar rengetegszer megbantott...de valahogy ez a kilépés nekem nem megy:/
2014. dec. 15. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Óóóó régen én is azt hittem hogy nem fog menni de aztán ugy átgázolt rajtam hogy az hogy szerelmes voltam belé rögtön elmúlt.... igaz az hogy szeretem nem múlt el de nem szerelemmel és ez már nagy előre lépés. aztán idővel ez is elmúlik és már csak barátok vagytok akik köszönnek egymásnak és néha leülnek beszélgetni de ennyi.
2014. dec. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!