Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok, akik viszonylag jól néznek ki és válogathatnak is a fiúk közö9tt, miért ülnek ennyire magas lovon?
Leírom mire gondolok: Egy csúnya, sőt sokszor egy átlagos fiúnak is nagyon kilátástalan a helyzete, ha szerelmi életről van szó. Tudom, tapasztaltam. A külsőmből adódó folyamatos elutasítások miatt (érdekes mód, pl neten addig egész jó vagyok egy lánynál, míg nem kerül sor a képcserére, utána meg eltűnnek, tehát kijelenthetjük, hogy főként a külsőm miatt nem érdeklem őket) már néha tényleg nagyon szarul érzem magam, aztán persze jönnek a kommentek, hogy mekkora rinyapina vagyok, mert feltettem egy kérdést. És általában olyan lányokról van itt szó, akik egyáltalán nem tudják, hogy én milyen problémákkal is nézek szembe, de azért osztják az észt. Én azt mondom, hogy könnyű nekik, hisz egy átlagos külsejű csaj is bármikor talál magának egy pasit (akit kihasználhat).
Na szóval nem igazán értem az ilyen csajokat, mert sohasem gondolnak bele mások helyzetébe, a szerencséjük miatt pedig marha könnyen beszélnek. Viszont az igazság qrvára fáj nekik.
#10 Köszönöm, igyekeztem, hogy úgy tudjak fogalmazni, hogy eljusson az agyadig!
És, no lám, csak nem? Nini, hát nem megmondtam? Fáj az igazság.
Te nagyon mellélőttél. Nem hiszem, hogy csak nekem szar, vagyunk így egy páran. A lényeg, hogy nem fogok megsajnálni azért egy csajt, mert oda van álmai pasijáért(= jól néz ki, semmi egyéb), míg akadnak kérők bőven. Soha senki sem vonzódott még hozzám, senki. Itt nem arról van szó, hogy álmaim nője nem szeret vagy nem kellek neki, hanem senkinek sem kellek.
Ha ismernél, nem írnál ilyet. ;)
"És általában olyan lányokról van itt szó, akik egyáltalán nem tudják, hogy én milyen problémákkal is nézek szembe, de azért osztják az észt. Én azt mondom, hogy könnyű nekik, hisz egy átlagos külsejű csaj is bármikor talál magának egy pasit (akit kihasználhat). "
Ácsi! Tehát akkor te átlagos külsejű csajoknál próbálkoztál, akik nem tudják, hogy te milyen szörnyűségekkel is nézel szembe és könnyű nekik. Aham.
Ja, és ők könnyedén válogathatják a kihasználható pasikat. AHHHAM.
Egy átlagos, sőt egy szép nőnek sem könnyű tartós kapcsolatra párt találnia. Nagy hiba. Te ezt gondolod, mert ezt kreáltad a fejedben 'bánatodban'. Elutasítások értek, viszont képzeld bele magad a másik helyébe, te tudnál vonzódni egy olyan nőhöz, aki nem jön be vagy talán még taszít is? Tudnál?! Nem hiszem.
Igazából mindenkinek megvan a saját bőröndje, anyukám 10 évig egyedül élt csak azért mert volt olyan férfi aki nem tudott engem elfogadni(ismeretlenül, csak a tudat, hogy egy egyedülálló anyuka, már elijesztette a férfiakat). Az ő böröndje itthon várta mesét nézve, a te bőröndöd talán a kinézeted. Gondolj bele a másik helyzetébe, ajánlanám a te soraidat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!