Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők. Örülnél, vagy nem? (Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Örülnél, vagy nem? (Lent folytatás)

Figyelt kérdés
Ha EGYÁLTALÁN nem akarnál gyereket, és kiderülne, hogy meddő vagy, örülnél neki?
2010. febr. 1. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
nem.sztem olyan nincs h egyáltalán.sztem 30-on felül mindenki akar.
2010. febr. 1. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Örülnék. Én sem akarok gyereket. S a védekezés állandó probléma, ami miatt a szex sem olyan mint kellene.
2010. febr. 1. 19:49
 3/8 A kérdező kommentje:

19:49-es

Én is a védekezés miatt írtam.

Első válaszoló.

Ebben ne legyél biztos. Vannak olyan nők, akik egyáltalán nem szeretnének gyermeket.

2010. febr. 1. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Én el nem tudnám képzelni,hogy ne legyne soha se gyerekem..Nagyon nem örülnék,ha ilysmi derülne ki,remélem nem is fog sose..
2010. febr. 1. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
sztem igen :) 18 vagyok és lehet meddő.. sajnos... szal én szeretnék amiatt nagyon is :(
2010. febr. 1. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Megőrülnék, ha kiderülne hogy meddő vagyok. Majd ha eljutok oda, hogy megteremtem a kellő anyagi helyzetet és lesz egy annyira fix kapcsolatom akkor egy gyerek adna igazán értelmet az életemnek. Világéletemben sokat gondoltam erre, és ahogy telnek az évek úgy egyre többet gondolok rá. Persze még nem szeretnék mert 21 vagyok, de majd néhány év múlva mindenképpen! Egyébként azt szokták is mondani:

Egy nő két dologért tesz meg bármit: azért hogy legyen gyereke, vagy azért hogy ne legyen gyereke.

2010. febr. 1. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Soha nem akarok gyereket, de különösebben nem érintene meg ha kiderülne, hogy meddő vagyok. Nem örülnék, és nem lennék szomorú se.
2010. febr. 1. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok megint. Én konkrétan 25 éves vagyok. És elképzelni sem tudom az életem gyerekkel. Még magamat sem tudom eltartani. Sajnos a mai Magyarországon biztos munkahely , több szakma nélkül illetve megfelelő partner nélkül nagy felelőtlenségnek tartom gyereket csinálni. Nem arról beszélek hogy mindent meg kell neki adni, de bizony kell egyfajta anyagi biztonság.
2010. febr. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!