Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szóltok ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szóltok ahhoz, hogy egy lány elég érzelmes? Mármint elsírja magát egy szomorú könyvön simán, és mindenbe nagyon beleéli magát.

Figyelt kérdés
Nem idegesítő? Mármint persze nem úgy kell érteni, hogy éjjel-nappal bőven :)
2014. dec. 13. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha egy érzelmes lány lenne a leendő asszonyom :D
2014. dec. 13. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is könnyeztem már meg 1-2 könyvet/filmet. :D

Adj egy pacsit kérdező. :D

2014. dec. 13. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond. :)
2014. dec. 13. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem gond, én fiú létemre beletudom élni magam egy-egy könyvbe, jó azért sírni nem szoktam, de pl trónok harcába amikor ... leszúrták, azért le voltam döbbenve, sajnáltam, és gondolkodtam hogy most akkor mi lesz, eléggé beleéltem magam. :)
2014. dec. 13. 22:40
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
Ha bőg éjjel-nappal, azért eléggé zavarna, nehéz lenne elkülöníteni, h akkor most a könyv miatt sír, vagy az esti anál miatt.
2014. dec. 15. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Odajön, megölel, puszit ad és kész. :) Tudja, hogy a könyvön sírok.

De az Állattemetőt pl. kivette a kezemből, az asztalra tette, hogy akkor most volt elég. Szabályos sírógörcsöt kaptam az egyik jelenetén.

2014. dec. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.