Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tudnék komoly kapcsolatot találni ha rib*sen viselkednék, miközben valójában egy szolid lány vagyok?
Figyelt kérdés
Az ilyen lányok jobban találnak még komoly kapcsolatot is. Ne hogy azt írjátok hogy nem, mert látom hogy így van. Én meg a nagy tisztességes életmódommal mehetek a pics**a.2014. dec. 13. 19:53
11/13 anonim válasza:
Sajnos az tény, hogy aki feltűnőbben viselkedik, azt többen észreveszik, és a több lehetőségből nagyobb eséllyel lesz bármi is. Én inkább azt javaslom, járj olyan helyekre, ahol sok fiú van, tehát Neked kedvez az ivararány, vagy vannak fiúk, és egy darab feltűnően-kihívóan öltöztködő-viselkedő lány nincs. Így jobban Rád fog irányulni a figyelem.
12/13 Noren1989 válasza:
Kicsiszivem...nem, ne viselkedj ribiként, azokkal Dunát lehet rekeszteni, am meg, h az ő kapcsolataik komolyak...nem hiszem, az a helyzet, nyilván ők egyéjszakának indultak a pasi szemébe, de ha van olyan csaj, aki mindennap beveszi a sz_r csajozós dumájukat, mért ne lehetnének együtt hónapokig. És ne gondold, h a tisztességet nem értékelik. Ha nem vagy vmi atom-bányarém, kerítesz max 30éves korodra egy normális faszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!