Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cseszty01 kérdése:
Mit csináljak? Bejövök neki vagy mi?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe elkezdtem járni külön angolra de ilyen csoportosra vagyunk kb 10. en és egy idő után feltünt hogy túlságosan foglalkozik velem a tanár folyton én vagyok a központba folyton néz meg próbál bókolgatni. Én kínomba röhögök és múltkor is odajött és megfogta a vállam és elkezdte maszirozni én csak nevettem . mikor dolgozatot iratott akkor meg bögdösött meg odaül mellém a székemre.
Én 17 /L a tanár 42/f
2014. dec. 13. 18:02
2/5 anonim válasza:
Talán csak gyengébb vagy az átlagnál angolból, és úgy érzi extra figyelemre van szükséged, hogy képes legyél felzárkózni.... Jó dolgot feltételezni egy tanárrol, ennyire elképzelhetetlen dolog?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem képzelem be mert a csoporttársaim is észrevették. És nem is vagyok gyengébb mint a többiek egy szinte vagyok velük a dogáim is tök jók
2014. dec. 13. 18:09
4/5 anonim válasza:
Igen, ez könnyen meglehet. Próbáld gúnyosan megjegyezni, hogy ennyire szeret vele foglalkozni, hogyha mindenki előtt megszégyeníted nem nyíltan, vissza fog venni :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem is akar valamit. Azért ijesztő...ezeket már nem lehet szimplán "csak segíteni akar"-ra fogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!