Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, hogy megnyugodjak?
Először is bocsánat,hogy ezt ebbe a kategóriába tettem,de itt sokkal hamarabb választ kaphatok..
13 éves lány vagyok és már elég régóta nagyon sok rossz dolog ér engem. Tudom,hogy ez kamasz korban még normális,de ami velem történik és,ahogyan viselem az már beteges.A lényeg annyi,hogy mindennap egyedül vagyok magamba fordulva,mert a barátaim a ,,menőbb bandára,, lecseréltek engem és már senkim nincs a suliból..csak néhány olyan nem is haver,de nem is idegen. A tanulmányi jegyeimen meg is látszik mindez. Amikből 5-ös tanuló voltam,még azokból is lecsúsztam 3-asra és van 2 tantárgy is ,amiből valószínűleg félévkor megbukok. Itthon is vannak gondjaim a szüleim sokat dolgoznak és nincs sok időjük rám meg az öcsémre,ha meg itthon vannak akkor folyton a vita megy. Az öcsém ocsmányul beszél velem és szó szerint csicskáztat. A fiú...akivel én.. na szóval már ő is tud a depressziómról,de valamiért azt érzem,hogy nem foglalkozik már velem,pedig tudom,hogy hétvégén a szüleivel van. Attól félek ,hogy rám fog unni a hülye idegbajoskodásaim miatt..Tehát nekem igazából szeretetre és törődésre van szükségem..Nem udom mit kéne tennem,hogy sulin kívűl szerezhessek barátokat. az csak a neten keresztül menne,de az meg olyan nem jó,mert nem tudnám bármikor megölelni ,ha arra van szükségem. Erős lány vagyok nagyon jól bírtam,addig míg a legjobb barátnőm magamra nem hagyott. Az után sírni nem tudtam,mert annyira sem volt erőm,de kb 3 hét után most minden miatt sikerült sírnom,úgy hogy a szemeim reggelre feldagadtak..
Ha tudtok valamiben segíteni,nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!