Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsam meg 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg 15 éves lányt? F/24

Figyelt kérdés

Facebookon megismerkedtem egy 15 éves lánnyal, gyönyörű szép, az ajka édesebb lehet mint a méz, a mandula szempárja mint a csillag úgy ragyog és az a baba arca.. bámulatosan szép...

Kérdezte hány éves vagyok, írtam neki hogy 24, szerintem megijedt, 9 év van köztünk, szerintem nem tragikus.

Nem csak meg dugni akarom, az életemet szeretném vele leélni, gyerekeket szeretnék tőle, egy nagy családi házban élni messze a bajoktól messze az emberektől.

2014. dec. 13. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki es nezd at mit irtal ide
2014. dec. 13. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
ne 15 éves csajt akarj magadnak te perverz állat....
2014. dec. 13. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
ismerkedj hozzád valókkal
 4/9 anonim válasza:
82%

Te egy beteg pedofil ember vagy!

Az még egy gyerek te szerencsétlen

5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedofil rosszakarók!
2014. dec. 13. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Várd meg míg felnő és máris nem lesz babaarca :D A gyerekeknek mindig teltebbek az ajkai és kerekebbek az arcvonásaik (arc, szem).
2014. dec. 13. 17:55
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Ez olyan hülyeség...semmi baj azzal,ha 9 év van köztetek,és már törvény sem bünteti,hogy 15 évesen összejöjjön valaki egy 24 évessel.Egy próbát biztosan megér,de nehogy le merj vele feküdni,vagy hasonlók legalább fél évig.
2014. dec. 13. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, egyáltalán nem elítélni való! Ha ez a lány most hirtelen 24 évessé válna, ugyanúgy szeretné!
2014. dec. 13. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Vegyél neki Barbie babát
2014. dec. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!