Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan apákról, akik molesztálják a saját gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Ugye ez nem csak szerintem undorító?
2014. dec. 13. 10:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert sokáig hatalmas lelkifurdalást éreztem amiért gyűlöltem apámat, azért amit velem tett. De kezdek rájönni hogy nekem van igazam.
2014. dec. 13. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
37%
Jól van jogosan gyűlölheted a férfiakat de most már leülhetsz megkaptad a kekszed.
2014. dec. 13. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha veled is ez történt akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod amiért gyűlölöd apádat.Te vagy az áldozat.Őt pedig amiért ezt tette veled,nem nevezném sem embernek,sem pedig apának.Inkább egy rohadt aljas féregnek.Téged pedig nagyon sajnállak hogy ez történt veled.Biztos nehéz lehetett egy ilyen dolgot feldolgozni magadban.Jogosan gyűlölöd őt ezért.
2014. dec. 13. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!