Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményeket várnék, elég gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményeket várnék, elég gáz helyzet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy anyám egyedül nevel minket, kicsi lakásunk van, nincs különszobám, a 18 éves bátyámmal vagyok..Megoldás majd esetleg nyáron, ha elköltözünk.

Az a probléma, hogy van egy srác, elég jól kijövünk, találkozni akar.

Oké..első találkozásnál talán nem is baj, ha nem hozom haza, de úgy is eljönne annak az ideje.

Ő nem tudja milyen körülmények között élek, ő viszont emeletes ház, különszoba..minden.

És félek, hogy már nem is tudna szeretni, és nem tetszene neki amit látna.

Találkozástól emiatt ódzkodom,pedig annyira nagyon akarom.

Jó persze, ha szeretne úgy is szeretne, és nem ezt nézné..de ez akkor is sz*r így..

Most mit csináljak? Lili 17

2010. febr. 1. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szeritnem egyáltalán nem ciki csak egyszerűen küldd el a bátyádat otthonról és úgy máris nagyobbnak tűnik a szoba meg lehettek kicsit kettesebn is.
2010. febr. 1. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a srác valóban szeret, akkor nem az anyagi helyzetetek fogja őt érdekelni.
2010. febr. 1. 18:02
 3/11 anonim válasza:
100%

Szerintem mond meg neki az igazat!

Jobb hogyha most tudja meg mint később!

Ha így nem fogad el,akkor ez nem is igazi szerelem!

Ha eltitkolod előle és később mondod meg neki

akkor hazudásnak veszi az egészet.

4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem saját szobám van emeletes házban, barátnőm viszont hozzád hasonlóan kis lakásban él a szüleivel, és a szobáját megosztja a testvérével. Engem nem zavar, nem a körülmények miatt kell szeretni valakit.
 5/11 A kérdező kommentje:

Bátyámat lehetetlen elküldeni itthonról, mivel állandóan a gépe előtt ül, szinte alig él.:S

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Én már azon is gondolkodom, hogy inkább nem is találkozom vele. ):

2010. febr. 1. 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:

héhé nyugi:D mi bérházban lakunk elég kicsike és tesóimmal egy kicsike szoba.van barátom. ő nem nagyon jár ide épp emiatt :D ne félj emiatt ne h ne találkozz vele:D

tesódat meg ha szépen megkéred akkor elmegy:) az enyéim is elszoktak:)

18L

2010. febr. 1. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
25 éve élek együtt egy szobában két testvéremmel!!! ááááá, Én ástam egy kis bunkert a föld alá, hogy lehessen egy kis magánéletem. :) Sajnos nem lehet elküldeni a többieket, esetleg egyszer-kétszer, de akkor is tudják hogy na vajon mi folyhat most a szobában. Az meg már nekem kellemetlen. :)
2010. febr. 1. 18:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Bátyám eléggé gyerekes, és nem hiszem, hogy elmenne ha azt mondanám neki, hogy "Vendégem lesz, meghívtam valakit. Nem szeretnél egy kicsit elmenni valahova?"

Sajnos..

2010. febr. 1. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
18:02-essel egyetértek. ugyan ezt mondom énis.
2010. febr. 1. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:
ne zavarjon, ha valakit ez érdekel, az nem érdemli meg hogy szeresd...
2010. febr. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!