Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, kiderült és szakított is velem. Semmi esély rá, hogy újra kezdje velem?
Csók volt, egy másik sráccal kissé részegen. Nem mondtam el barátomnak, de valahogy kiderült. Utána még elbeszélgetett velem, hogy miért tettem stb...majd közölte hogy vége. Nagyon megbántam az egészet, mert szerettem, csak egy kis botlás volt. Azóta csak sírok, tudom idióta voltam, de megőrülök, hogy nincs velem.
19/L
Mikor összejöttem a párommal a kapcsolatunk elején én elmentem bulizni a bnőimmel, és a buliban ittam is és egy másik srác rám akart mászni és megcsókolni. A párom arca jutott elsőnek az eszembe és szájon vágtam a másikat. Nem pedig a nyelvemet nyújtottam felé. Be voltam rúgva, mégis tudtam, hogy mit lehet vagy nem.
Ha többet ittál volna akkor tovább mentél volna? Nem mentség a részegség. Az embernek mindig tudnia kell hol a határ. Az exed jogosan dühös. Sajnos azt a hajót lekésted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!