Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok szép még is ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szép még is ez van. Szerintetek mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Tudom magamról, hogy nem vagyok szép. Még átlagosnak se mondanám magam, mert egy átlagos lány szerintem szebb nálam.

Még is sok fiúnak tetszem. Kb.14 éves koromóta nem volt olyan,hogy épp senkinek sem tetszettem, senki se akart volna velem járni.

Két éve van barátom és ő is azt mondta, hogy ahogy meglátott egyből belém szeretett. De nem tudja meg mondani miért.

Mióta együtt vagyunk elég sokan bepróbálkoztak. Pedig tényleg semmi kielemelkedően szép nincs bennem.

Egyszerűen nem értem miért van ez. Az egyik barátnőm szerint azért, mert skorpió a horoszkópom :D de ez nem túl valószínű.

Most is jelenleg 3 fiúnak ( a barátomon kívül ) biztosan tudom, hogy tetszem.

Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy miért van ez.

Remélem nem lett túlságosan egós a kérdésem.

2014. dec. 12. 17:42
 1/10 Mokyu! ***** válasza:
Képet
2014. dec. 12. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb lány csúnyának látja magát, szóval ez nem újdonság, de valószínűleg nem vagy az.
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki..nem ertem a kerdesed:D
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pont azért, mert nyitottnak, szimpatikusnak tűnsz számukra.
2014. dec. 12. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

nem csak a kulson mulik a dolog. ha van kisugarzasod, az nagyon befolyasolja az osszhatasod.

ugy tunik, nem vagy tisztaban az adottsagaiddal (kulso-belso), ami mondjuk egyaltalan nem baj :) mert ettol meg nem dol ossze a vilag.

fogadd el, hogy hiaba nem tartod magad szepnek, attol meg van benned valami. ennyi :)

2014. dec. 12. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy k**va meglepő de léteznek belső tulajdonsagok is.
2014. dec. 12. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

kisugárzás rengeteget számít :)

egy elfogadható külső (még ha nem is tökéletes, szép stb.) és jó kisugárzás igazán nyerő párost alkot. és simán veri a szép de nem jó kisugárzású lányokat. erre mondják hogy "valami megfogott benne"

2014. dec. 12. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
16%
Mert nőnek születtél. Ha férfi lennél, senkinek sem kellenél.
2014. dec. 12. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Sok a csúnya fiú, és a csúnya fiúknak esélyük sincs a szép lányoknál, ezért a csúnyákat pályázzák meg mint pl. téged!!
2014. dec. 12. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint neked más az ízlésed, mint azoknak a fiúknak. (És a fiúk között is sok az eltérő ízlésű, nyilván.)
2014. dec. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!