Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/46 anonim válasza:
Engem taszítanak ezek a képek! Ne haragudj, de nekem egyáltalán nem jössz be! Két dologban azonban biztos vagyok. Az egyik hogy lesz vevőközönség rád, a másik hogy ez nem én leszek. Ennyi a véleményem. Számodra jó véleményem nincs, nem tudlak semmi pozitívval kecsegtetni.
22/46 anonim válasza:
aranyos vagy szívesen barátkoznék veled
25/46 anonim válasza:
Egyszerű tucatribi vagy, stílustalan és giccses.
26/46 anonim válasza:
Nekem a lany tetszik aki csendben uldogel:-)
Egyebkent semmi baj nincs veled, teljesen rendben vagy:-)
28/46 anonim válasza:
Csúnya vagy, de lehet, hogy csak a monitorom koszos.
29/46 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jönnek be az ilyen r.b..ncosan pózoló csajok. Szép arcod van, inkább szolídabb, aranyosan mosolygós képeket kéne csinálnod, és nem a segged kéne mutogatni mint egy olcsó k.r.va. Különben csak olyan f..sz.fejek fognak kezdeményezni nállad akik csak meg.d..gnak oszt cső. Normális srácok biztos nem. De ha az előbbi a célod akk maradj ilyen.
19F
30/46 DrBori András válasza:
Az arcod és a tested tök jó, csak ezt a mostanában divatos pózolást cseréld le egy mosolyra úgy, hogy közben a gépbe nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!