Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Beleszerettek egy másik csajba, miközben kapcsolatban vagytok. A csajtól üzenetet kaptok, vagyis ő kezdeményezne. Ha nem válaszolnátok, lehet, hogy soha többé nem látnátok a lányt. A barátnőtöket nem szeretitek, de "elvagytok" vele, mert ő feltétlen és odaadó rajongótok, bármit megtenne értetek. Már tud róla, hogy másik lány van a képben, de nem szakít. Hagynátok a másik csajt, és szóba sem állnátok vele a békesség érdekében, vagy szakítanátok a biztos pont barátnővel?

2014. dec. 12. 11:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ha nem szeretem a barátnőm miért vagyok vele???

ha van barátnőm nem foglalkozok másik lánnyal...de ha szerelmes esnék az elég komoly módosító tényező lenne...nem tudom pontosan mit tennék...de ha nem szeretem a barátnőm akkor nem vagyok vele...ergo így szabad lennék...

2014. dec. 12. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:

8:

Mi a f-.asz? Akkor csak egy lusta pö-.cs vagy, aki nem akar még csajozni sem a sikerért? Mi az hogy őt már nem kell meghódítani, azért maradsz vele?

Helló! Mondom még egyszer. Még ha a legrosszabb történik, vagyis hogy ott hagyod a mostani barátnődet és a másik lánynak sem fogsz kelleni, akkor is felfoghatatlan mennyiségű másik lányok vannak még odakint ezen a kettőn kívül, akikkel összejöhetsz még ezután.

Nem veszíthetsz igazából! Maximum a büdös lustaságod dolgozik ellened, hogy nem akarod az ujjadat sem mozdítani.

2014. dec. 12. 11:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Tehát ha jól értem, a jelenlegi lány azért jó, ha van, mert acélozza az önbizalmad. Ha részedről ez csak ennyi, ráadásul már van valaki más a képben, akkor válaszd az új csajt! A barátnőd meg megérdemli, hogy ne kelljen olyasvalakire pazarolnia az idejét, akinek ő csak egy biztonsági pótlék. Most megbántod talán, de hosszabb távon így teszel jót neki.
2014. dec. 12. 11:36
 14/17 anonim ***** válasza:

13:

De az emberek önmagukkal törődnek, nem másokkal. Másokkal max. akkor, ha az az ő érdekeiket nem keresztezi. (Legalábbis a szerelemben, szexben ez biztosan így van.)

2014. dec. 12. 11:45
 15/17 anonim ***** válasza:

11.

Most akkor te szereted a barátnőd?

2014. dec. 12. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:

#15:

igen szeretem, de nem vagyok szerelmes...nem elvakultan a lila ködből látom tökéletesnek és nem egy elképzelt személyiséget szeretek, hanem olyannak látom amilyen és így szeretem...

2014. dec. 12. 14:37
 17/17 anonim ***** válasza:
14. Ez elég nagy baj. Mármint ha ilyen szinten önzőek az emberek. Nyilván mindenki keresse a maga boldogságát, de ha van rá mód, hogy másokat ne rövidítsünk meg a nagy boldogság és kielégülés keresésünk közben, akkor szerintem azt a módot kell választani. A kérdező számára a lány csak egy pótlék. Csak amiatt aggódik, hogy ha az új csaj csak rövid kalandot akar vele, akkor nem lesz, aki a kedvére tegyn.
2014. dec. 13. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!