Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tennétek ebben a helyzetben?
ha nem szeretem a barátnőm miért vagyok vele???
ha van barátnőm nem foglalkozok másik lánnyal...de ha szerelmes esnék az elég komoly módosító tényező lenne...nem tudom pontosan mit tennék...de ha nem szeretem a barátnőm akkor nem vagyok vele...ergo így szabad lennék...
8:
Mi a f-.asz? Akkor csak egy lusta pö-.cs vagy, aki nem akar még csajozni sem a sikerért? Mi az hogy őt már nem kell meghódítani, azért maradsz vele?
Helló! Mondom még egyszer. Még ha a legrosszabb történik, vagyis hogy ott hagyod a mostani barátnődet és a másik lánynak sem fogsz kelleni, akkor is felfoghatatlan mennyiségű másik lányok vannak még odakint ezen a kettőn kívül, akikkel összejöhetsz még ezután.
Nem veszíthetsz igazából! Maximum a büdös lustaságod dolgozik ellened, hogy nem akarod az ujjadat sem mozdítani.
13:
De az emberek önmagukkal törődnek, nem másokkal. Másokkal max. akkor, ha az az ő érdekeiket nem keresztezi. (Legalábbis a szerelemben, szexben ez biztosan így van.)
11.
Most akkor te szereted a barátnőd?
#15:
igen szeretem, de nem vagyok szerelmes...nem elvakultan a lila ködből látom tökéletesnek és nem egy elképzelt személyiséget szeretek, hanem olyannak látom amilyen és így szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!