Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megpofoz egy férfit, az teljesen természetes, de ha egy férfi ad egy pofont a nőnek, akkor el van könyvelve brutális állatnak, aki veri a nőket. Miért van ez?
Érdekes mód a párkapcsolatok bántalmazással járó részének állítólag 60%-a férfi bántalmazása nő által.
De a férfi nem meri be vallani, mert szégyenli a dolgot.
A társadalom ilyen szempontból rá állt hogy csak a nőket kell védelmezni a férfiaktól, pedig mindkét nemnél vannak ilyen lelki, majd testi terrort okozó emberek.
Szerintem az erőszak az erőszak, mindegy ki teszi és ki kapja.
Nekem is volt egy exem,akit megpofoztam (lány vagyok).
A szemem láttára bukott le,hogy megcsalt és mikor elakartam menni,hogy otthagyjam, nem engedett,mert félt,hogy akkor többé nem jövök vissza. Konkrétan lefogott,hiába próbáltam kiszabadulni,olyan ideges voltam,hogy majd felrobbantam,remegtem az idegtől,ő meg még ölelgetni próbált,hogy nyugodjak meg...
Elmondtam neki,vagy 5-ször,hogy engedjen elmenni,mert nekifogok menni,persze nem engedett.
Nem volt szép dolog,de az se volt,hogy megcsalt és erőszakkal lefogott.Amúgy egyáltalán nem vagyok agresszív fajta.
13as, miért ne tudná a nő a férjét p nagyon megverni? Puszta kézzel biztos nem olyan egyszerű, de mondjuk egy sodró fa, vagy akármi más segítségével igen.
Talán azért nm hallani annyira a bántalmazott férfiakról, mert sokkal jobban szégyenlik, és ha valakinek el is mondják, akkor az kineveti/nem hiszi el nekik.
Persze lehetünk naívak és gondolhatjuk hogy egy bántalmazó kapcsolat a fizikai erőn alapul. DE első sorban lelki terror van, aztán fizikai, ami azért van így hogy a másik fél ne akarjon ki lépni a kapcsolatból mert bűnösnek érzi magát, aki megérdemelte azt amit kapott. Majd mikor komolyabb, csont töréses eset van, már nem mer lépni.
Persze aki nem néz utána a dolognak, az nem tudja hogy megy.
Semelyik sem elfogadható, DE
ha egy átlag kapcsolatot nézünk, (Tehát ahol nem a nő 110 kiló a férfi pedig 45) , akkor valószínűleg a férfi az erősebb fizikailag.
Egy férfi azért üt egy nőt meg, hogy "helyrerakja", amitől a nő jogosan fél, hiszen kiszolgáltatott a fizikai fölényben lévő férfival szemben.
Na ha a nő üt(EZ SINCS RENDBEN!!!), akkor az ő nem azt akarja elérni, hogy megfélemlítse a férfit, hanem ez olyan "végső elkeseredettség" vagy hogy mondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!